Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mit tud az igazi vámpírokról?

Ki mit tud az igazi vámpírokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Engem nagyon érdekelnek a vámpírok, de nem a Twilight féle mese érdekel, hanem a valóság. Nagyon szeretnék találkozni eggyel. Ne higyjétek, hogy álmodozó tini vagyok. Éppen hogy egy sokmindent látott ember vagyok, akit érdekel a természetfeletti. Kérem, hogy mocskolódó ócsárló, kötekedők ne írjanak, mert azokat minimum jelenteni fogom a moderátornak. Sőt :ugyebár nem tudhatja senki, hogy én nem-e vagyok moderátor. Szóval komolyságot kérek . Várom a reakciókat !

2012. máj. 18. 10:58
1 2 3
 11/27 fairi1 ***** válasza:
100%

Jaj.

Szted lehet ebben a témában komoly választ adni?

Gondolkozz logikusan, tudom kevés embernek megy ez.

ha vki tényleg tudna róluk, szted elkezdené mesélni minden oldalon és találkára hívogatna mindenkit? ha képesek voltak figyelő tekintetek előlelbújni, miattad fogják magukat lebuktatni.

kérdést feltenni felesleges, komoly válasz nem fog jönni.

Egyszer kaptam e-mailben egy "komoly" választ. Mindenfélét írt, pár konkrétum is szerepelt benne,ami támpont lehetne az utánuk való keresgélésnek. Ám ha tényleg valós infók akkor biztos el leszek gáncsolva mert elég pepecselős a dolog (levéltári dolog latin és német nyelvű papírokkal), ha meg kamu adat akkor sok pénz és idő megy a semmibe és hülyét is csináltam magamból.

2012. máj. 19. 00:46
 12/27 A kérdező kommentje:
Jó gondolatok fairi1 . Igaz: Ha vámpírok léteznek, akkor rejtőzködnek, és nem fedik fel magukat bármikor, bárkinek. A rejtőzködést úgy értem, hogy valószínűleg beilleszkednek az emberek társadalmába.
2012. máj. 19. 18:01
 13/27 fairi1 ***** válasza:

ha te is így gondolod akkor, miért tetted fel kérdésként? Csak hülyét csinálsz magadból, és úgy se lesz normális válasz. Vagy provokáció miatt???

ha vmi csoda folytán vmi igazi vámpír olvasná, ő is kamut válaszolna erre, mert neki lételeme lenne, hogy rossz irányba vezesse a kutatásod.

2012. máj. 19. 18:11
 14/27 anonim válasza:

de én biztos vagyok benne hogyha létezik vámpír akkor arról tudja vki h vámpír(egy oylan aki nem vámpír) ugy nagyon szar lehet neki élni h mindenki előtt tikolóznia kell....

am meg egyáltalán ki találta ki a csodálatos lényeket?pl vámpír, tündér???és miért pont ezeknek a lényeknek kell létezniük?nem lehet h van olyan hogy brudo?vagy vmi?miért pont a filmbéli lényeknek kell létezniük?

2012. máj. 20. 20:26
 15/27 fairi1 ***** válasza:

14/14 Időpont ma 20:26

Figyu, vámpírok nem csak a filmekben tűnnek fel. A legelső említés vámpírszerű lényekre a suméroknál történt.

Ekimmu nevezték őket,és sírból kikelő nyughatatlan lények voltak. i.e 4000-ből származnak ezek a történetek. Mondjuk szörnyszerűkét ábrázolják őket, nem vmi szerethető lényként.

2012. máj. 20. 21:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mivelhogy - tegyük fel ha valaha léteztek is, amit kötve hiszek - szörnyek voltak és nem szerethető lények. Úgy tartották, hogy embereket csapol meg, mégis mi a francot kellett volna szeressenek rajtuk? Ha egy sumér feltámadna és meglátná, hogy a mostani kis tinilánykák hogyan olvadoznak a csillámló testű, metrosexuális vámpírok után, azonnal szívinfarktust kapna.
2012. máj. 21. 17:13
 17/27 anonim válasza:
xDD
2012. máj. 21. 18:18
 18/27 Riki13 válasza:

Az egész vámpírosdi a 17. század környékén kezdődött. Ez nem azt jelenti, hogy akkor voltak először vámpírok, hanem, hogy akkor terjedt el a hit, vagy éppen ellenhit, hogy léteznek. A tények nem bizonyítják teljes mértékben a létezésüket, de az irodalmi és tudományos alapja megvan annak, hogy a lények valójában itt élnek közöttünk. Ez pedig nem másra mint egy betegségre épül, aminek neve porphyria (porfíria).

Van egy sorozat amelynek a címe Y-akták, valóságon alapul, és abban is van néhány rész, amely a vámpírokkal foglalkozik, meg kell hagyni elég érdekes.

2012. máj. 22. 18:08
 19/27 anonim válasza:
de milyen tünetei vannak ennek a "vámpírbetegségnek"?porphyria?
2012. máj. 22. 18:33
 20/27 Riki13 válasza:

A "vámpírbetegség" tünetei:

fényre való érzékenység

fizikai elváltozások az arcon, a bőr összehúzódik: különösen a szem körül

az íny elsorvad, felhúzódik, igy úgy tűnik mintha vámpír fogsora lenne a betegnek

a sötétebb helyek kedvelése

a bőr és a szem a fénytől el is színeződhet

hasfájdalom

2012. máj. 22. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!