Ki mit tud az igazi vámpírokról?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Engem nagyon érdekelnek a vámpírok, de nem a Twilight féle mese érdekel, hanem a valóság. Nagyon szeretnék találkozni eggyel. Ne higyjétek, hogy álmodozó tini vagyok. Éppen hogy egy sokmindent látott ember vagyok, akit érdekel a természetfeletti. Kérem, hogy mocskolódó ócsárló, kötekedők ne írjanak, mert azokat minimum jelenteni fogom a moderátornak. Sőt :ugyebár nem tudhatja senki, hogy én nem-e vagyok moderátor. Szóval komolyságot kérek . Várom a reakciókat !
2012. máj. 18. 10:58
21/27 anonim válasza:
uhh ez durva...
a vámpírok a hagymától is félnek vagy azt keverem vmivel?xD
22/27 Riki13 válasza:
Nagyon sok vámpíros könyvet olvastam, olvasok. Az ellenszereik közé tartozik hagyma, ezüst, némelyik fakarót emleget, meg fényt. Nem lehet őket megölni csak ha széttépik őket és elégetik vagy valami extradurva módszerrel.
24/27 A kérdező kommentje:
Ez a vámpírdenevérről (desmodus rotundus) szóló írás nem teljesen ehhez a témához tartozik, de nagyon érdekes volt . Köszönöm, hogy megosztottad. No meg az eddigi válaszokat is köszönöm, de persze várok újabbakat is.
2012. máj. 29. 14:40
25/27 anonim válasza:
"Kevesen tudják, hogy a 18. században magyar vámpírok tettek szert a legnagyobb hírnévre."
26/27 anonim válasza:
Azt, hogy nincsenek, csak max. pszichopaták, akik annak mondják magukat.
(Bocsi, ha túl száraz a válaszom.)
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a blogot, illetve semmi gond, kedves oO. Geri .Oo (elnézést, ha esetleg rosszul írtam a nickedet) a tiéd is egy vélemény és azért vagyunk itt, hogy eszmét cseréljünk, szóval semmi gond .
2013. jan. 6. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!