Imádom a tündéreket, növényeket! *-* Majdnem naponta látok pici fénypöttyöket a környezetemben. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokszor szokott a kiskutyusom is morogni valamire/valakire, aztán rámnéz... Én pedig nem tudom, mit csináljak ilyenkor. Az egyik osztálytársam anyukája ezotériával foglalkozik, és egyszer azt mondta: "Kamilla, benned egy tündér lakozik"
Eléggé furcsa volt.. Kicsit megijedtem magamtól.. Tudtok segíteni, mi lehet ez a hatalmas kötődés a tündérekhez, növényekhez?
2016. márc. 6. 10:50
11/63 death42 válasza:
#10 Sztem te a cukiságot kevered a cikiséggel..:DD
12/63 anonim válasza:
#11 csak nem vagyok atlag ember hogy valakit ilyen miatt cikinek tartsak
13/63 anonim válasza:
Kicsi szívem...
Inkább hot, sexy...
14/63 death42 válasza:
#12 Ez nem átlag kérdése. Azt hittem rosszul használtad a fogalmakat és a cikit összekeverted a cukival. Nekem fizetned kéne, hogy azt mondjam valakire, hogy "cuki", jobban fekszik ciki kifejezés. Tehát, ha azt mondom ciki vedd úgy, hogy cukit mondtam..:D
15/63 anonim válasza:
mond már meg másoknak, hogy mit csinálhatnak vagy mit kéne csinálniuk szerinted.
Bár lehet, hogy ez is tünetegyüttes része.
16/63 anonim válasza:
#14 ilyen logikaval pasi vagy, jol gondolom? :D
20/63 anonim válasza:
Pedig te hús vér igaz nő vagy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!