Vámpírokkal kapcsolatos információgyűjtés. (? )
Valójában teljesen tisztában vagyok szinte minden ,,fontos" információval a fajta jellemzőivel, kialakulásának körülményeivel (annak szükségességével) és a működésükkel. Csupán kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan aki tud nekem új információkkal szolgálni. Tehát minden okkultistát megkérek, hogy ossza meg velem (lehetőleg privátban) tapasztalatait, ha az ,,különlegesebbnek" mondható és cserébe persze én is elmondom azt amit tudok!
Nagyon szépen köszönök előre is minden választ!
No comment. *Nothing to do here anymore*
(,,Nagy bumm" elmélet ---> Nincs bizonyíték ---> Hitelesített és elhitetik veletek azt amire nincs bizonyítékuk. Hf)
Eloted levo vagyok.
Na de akkor miert nem valaszoltal a kerdeseimre???
Hogy szabadultal meg azoktol a korlatoktol amik minket vissza fognak?
Azt irtad volt mar dolgod lenyekkel.
Milyen lenyek? Latad oket?
Bizonyitekod van? Barmilyen formaban alatudod tamasztani amit mondasz?
En elhiszek barmit ha meggyozol.
De ha csak azt mondod hogy te latod es tudod es en nem akkor nem vagyunk eloreb.
Es ha tenyleg levagyunk "korlatozva" akkor miert nem nyitod fel a szemunket valami utos bizonyitekal vagy infoval? Talan azert mert nincs ilyen? Bumm.....
"az ostobaságod immár az eget karcolja. Ki írt itt dimenziók egybefolyásáról és a fizikai sík olyan mértékű manipulálásáról, hogy repkedjen az ember?"
Te mosol egybe mindet öcsém, mint amikor színes ruhákat egybe mossák a fehérekkel. Beszélsz te itt démonokról, vámpírokról, dimenziókról meg ilyenekről. Én vagyok a hülye, hogy komolyan veszlek. Voltam én már ostoba, tudatlan, agymosott meg miden. Hát így szoktál kommunikálni a környezeteddel? Azt mondod nekem, amit rád szoktak mondani?
"Volt aki képes volt rá a 60-as években, de gondolom erről mit sem tudsz a te hatalmas fizikai tudásod ellenére. Sőt a tibeti szerzetesek még a mai napig képesek a lebegtetésre."
Sajnos nem tudtam, mert nem vagyok mindentudó, ahogy te, de majd én is megpróbálom egy helikopterrel. Egyébként David Copperfield is képes a repülésre annak ellenére, hogy nem tibeti szerzetes és még rúd sem kell neki.
" Ja és várjunk csak, vannak emberek akik a gondolat erejével képesek tárgyakat magukhoz tapasztani, vagy éppen eldeformálni azokat. De ugye ez mind csak az agy szüleménye."
Kik azok, és még nem kapta fel őket a média? Hát mondom, hogy egyre nagyobbat és nagyobbat mondasz.
"Az, hogy a te emberi agyad által lekorlátozott tudatod képtelen befogadni azt, hogy TÖBB IS VAN, az egy megszokott dolog, de számomra nem elfogadható."
Én logikusan gondolkodok veled ellentétben és kételkedek, kételkedek benne, hogy épeszű vagy, mert semmi jelét nem mutatod az intelligenciának. Köztünk annyi különbség van, hogy míg te a levegőben beszélsz én tényeket állítok. És amíg nincs okom hinni olyasmiben, aminek nincs semmi alapja abban nem is fogo, inkább a függöny mögé akarok látni, mert éppenhogy én vagyok az, aki nem korlátolt, mert nem csak feketén és fehéren látom a világot. Nem a hamis babonák és dogmák szerint élek. Az ezotéria hívők már eleve úgy vannak vele, hogy mindent tudnak, ti nem az ok-magyarázatot kerestek, hanem csupán hinni akartok valamiben, de direkt olyanban, ami ellent mond a fizikai törvényeknek, mert ettől érzitek magatokat felsőbbrendűnek.
"Ugye már be lett bizonyítva, hogy az emberi agy az egyszerre bejövő információk 1%-át sem érzékeljük tudatosan. Akkor kérdem én. Miért vagy te olyan biztos abban, hogy csak az van amit a szemeddel látsz?"
Én nem a szememnek hiszek, hanem az eszemnek. Te vagy, aki a hallucinációnak hisz nem az eszének.
"Mindegy is, hisz úgysem tudod áthidalni azt amire megtanítottak és elhitettek veled."
Jah, mindenfélét elhitettek velem. :D
"Másrészről az én ,,szédítéseim" alapján elég sok embernek nyújtottam segítséget nem csak tanácsok, de fizikai változások alapján is."
Te még magadon sem tudsz segíteni, nemhogy másokon, és ne engem szédíts ezekkel. A lélekgyógyászattal nem az ezotérikus értelembe vett lelket gyógyítják, hanem a személyiséget, amit pszichológia mércével kell mérni. Egyébként pedig ne keverj már ide minden egy kérdésben egy dologra kell koncentrálni. Nem kell mindent ide pakolni, hogy ne tűnjön fel a nagy zűrzavarban, hogy nem is válaszoltál a valódi kérdésre. Emlékszel még a vámpírokra? Tudod azok a vérszívók, akikről egykoron kérdeztél. -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!