Van közöttetek olyan aki hangokat hallott vagy hall jelenleg is ?Szeretnék információt cserélni velük. Nem muszàj nyilvànosan. Privàtban is irhattok. 44 éves nő vagyok. Köszönöm előre is.
4 éve volt egy dallam. Olyasmi volt, de csak hasonlított a dallam arra, mintha énekelnének. Azzal kezdődött. Mintha angyali kórus lett volna. Napokig hallottam, mint egyfajta dallamtapadás.
Aztán egy időre eltűnt. Néhány hónap mulva jött egy olyan szakasza az életemnek, melyben úgymond kieresztettem a gőzt. Akkor megint jött hasonló. Az sokkal élénkebb volt. Megint egy dallam, olyan élesen jelent meg az elmémben. Még szöveg is volt, ének, de nem magyar. Kicsit olyan érzésem volt, mintha valami héber vagy arámi nyelv lenne. Az kikészített. Kicsit túlzásokba estem abban a hónapban. A válásom után volt ez. Bementem a pszichiátriára is, persze jó adag kábítószert is vittem be magammal. Befeküdtem néhány napra, majd amint elfogyott a kábítószerem, meg is szöktem. Elég sok marhaságot csináltam akkoriban. Jó, a vége egy több hónapos drogrehab lett. De az a dallam néha visszatér. Tudod, az a fajta, amit már szinte hallasz. Pár hete megint eszembe jutott valahogy eggyik hajnalban és egész nap hallottam. Egyre élesebb, egyre tisztábbak voltak az ütemek. Aztán másnapra eltűnt.
Az elmúlt években sokat imádkozom.És érzem, hogy ez az alsóbb erőnek nem tetszik, hogy én Istent keresem és kutakodom utána, az meg pláne nem, hogy Jézust tartom istennek. De ez nem hang, hanem egyfajta gondolat, vágy ébred bennem. Sóvárgás a rossz dolgok után. Azt mondják, ez normális, ha az ember egy mondhatni bűnös életből megtér. Az ördög nem engedi csak úgy el a lelkeket Isten szabadságába, azért próbálkozik visszaterelni a régi megszokott mocskos kis ösvényeire. Csak megtanúltam leépíteni. ha ilyen vágyam van, ami tudom, hogy tévútra akar terelni, elképzelek egy gonosz hangot, hogy azt mondja " Tedd meg! Hívd fel a dílered! Szerezz cuccot!"
De ezt a gonosz hangot tudatosan képzelem el.
Egyébként mi emberek folyamatosan hangokat hallunk. Én pl minden kis zajra felébredek és füldugóval nyomom el a hangokat éjszaka. De gondolom te a belső hangokra gondoltál, amiket csak te hallasz!
nem kell mindig minden rossz dolgot a démonokra kenni és minden jót az istennek titulálni.
csak az ember lehet rossz és jó is. minden jó vagy rossz dologért saját magát kell okolnia az embernek.
A vágyaid nem az ördögtől valók. Ez természetes és a nagyon kifejlettlen személyiséghez tartozik.
wikipédia leírja, hogy a legalacsonyabb személyiség jegyek közé tartozik a nemi vágyak és ösztönök. Ösztön lényeknek szokás mondani az ilyen embereket.
Rossz dolgok utáni cselekedetek pl.: beszólogani másoknak az gyerekes minta, szibtén alacsony személyiség jegyek. Nonverbális bántalmazások és a fizikai is.
A szrnvedély betegségek a szerencse játékozás,cigarettázás, alkohol stb. is ilyesmikre következtet.
Az emberek nagy százaléka gyerekkori traumák vagy felnőtt sikertelenségek és megalázkodottság miatt is vehetnek negatív irányt, de ez nem személyiség kifejlettlensége,hanem tudatos döntés. Az átverések,hazúgságok,csalások, lopások stb.
A hallucinációk a fejlettlen személyiségből jönnek és pszichés betegségekre utal.
A spirituális hallucinációk mindig üzenetet küldenek. sok rémálomnak pozitív a jelentése - olvashatsz ilyen álomfejtéseket. A képi, hangi hallucinációk is ilyenek.
vallás szabadság van és semmi spirituális megnyílvánulás nem térítgethet le sehová. Ez a démonos dolog... A démon szó sem volt rossz jelentésű. Az emverek találnak ki vallásokat és a korábbi vallások isteneit mocskolták be. Majd a régi vallásokat követők mocskolták be az újat. Oda -vissza mocskolódtak az emberek. Spirituális lények nem művelnek ilyet. Tehát a gonosznak tartott istenek/démonizáltak sem akarnak rosszat.Csak az emberek akarnak rosszat a másik embernek. Ezért sem vagyunk spirituális szellemi lények már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!