Egy büntetőeljárás eredményéről lehet nyilvánosan információt szerezni?
Szóval ha valakinek az ügyében ítéletet hoznak, és tudom melyik bíróságon tárgyalták az ügyet, akkor valahol lehet tájékozódni az ítéletről?
Esetleg be lehet ülni a tárgyalásra megfigyelőként?
Be lehet ülni a tárgyalásra, feltéve ha a bíró nem rendeli el a zárt tárgyalást.
Csak azt nem tudom, hogy miért szopkodjátok hónapok óta itt ezt a levikét? Már kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy minden felbukkanóban ennek a levikének a hátsóját szaglásszátok.
Nem minden felbukkanóban. Meglehetősen pontosan beazonosíthatóak Levike kérdései. :D
Amúgy meg én azért csinálom, mert ez az egyik hobbim. Válaszolgatok a gyakorin. Meglehetősen gáz, de most, hogy vírus van ez is megteszi.
Honnan tudod, hogy én voltam, te gyökér? Ha úgy is volt, akkor mi van?
Tíz ből kilencszer be is bizonyosodik, hogy Levike kérdésére válaszoltam.
Az van, hogy nem gyökérkedsz, mert a fejedre lépek, majom.
Amit művelsz, akár ezzel a levikével, akár velem, az zaklatás, értetted, f.sz-nyalogató senki?
Ha nem fejezed be, fel foglak jelenteni, a rendőrség kikéri az IP címedet, kopogtat nálad és a bíróságon fogunk találkozni. Azt meg ne akard, csicska.
Bocsi, nem tudtam, hogy ilyen kemény emberrel van dolgom. :D
Ha találkozunk a bíróságon akkor legalább választ kapok majd a kérdésemre, még ha nem is úgy, ahogy szerettem volna. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!