Vámpírokkal kapcsolatos információgyűjtés. (? )
Valójában teljesen tisztában vagyok szinte minden ,,fontos" információval a fajta jellemzőivel, kialakulásának körülményeivel (annak szükségességével) és a működésükkel. Csupán kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan aki tud nekem új információkkal szolgálni. Tehát minden okkultistát megkérek, hogy ossza meg velem (lehetőleg privátban) tapasztalatait, ha az ,,különlegesebbnek" mondható és cserébe persze én is elmondom azt amit tudok!
Nagyon szépen köszönök előre is minden választ!
Igen. Gondoltam bejelentem, hogy biztos legyél benne mi a helyzet, ne csak tévképzetek alapján ítélkezz ^^.
Ha még mindig azt hiszed, hogy csak az van amit a két szép szemed lát akkor hidd el,hogy nagyon le vagy maradva :D
A síkokból kihagytad a mentál síkot.
De mind1
Én körbenézek mielőtt elitélnék valamit értem amit irtál a síkokat mágiát tanulok a vámpír lehet esetleg egy energia elszívó lény az asztrál síkról dce ez esetben nem tud megtestesülni.
Télleg nem előitéletes vagyok de ez a vámpír dolog valóban egy BAROMSÁG.
Bocsi
Annyi kérdésem lenne hogy ha szellemi tudósításból meríted az információkat hogy irányítod-e a lényt vagy könyörögsz neki?
Mert ha irányítodlehet benne valami igazság alap + a te fantáziáddal feltöltve de ha nemirányítod valószínű nem egy jó indulatú lénnyel beszélgetsz(ha annak is mondja magát) és tévútra visz belekerget egy álomvilágba aminek van egy kis valóság alapja hogy ne kételkedj benne erre gyorsan gyere rá mert ha ez így van nem lesz jó vége.Csak tipp de persze a te dolgod.
A szellemi vezetőkkel tudok kommunikálni. Nem hinném, hogy ők (akik 1 év leforgása alatt hihetetlen információkkal és képességekkel láttak el) hazudnának nekem. Volt dolgom már 1-2 lénnyel ami bezavart a dolgokba de azokat sikerült elhajtani. A szellemi vezetőkkel tudok kommunikálni. Nem hinném, hogy ők (akik 1 év leforgása alatt hihetetlen információkkal és képességekkel láttak el) hazudnának nekem. Volt dolgom már 1-2 lénnyel ami bezavart a dolgokba de azokat sikerült elhajtani. Ha akarják elmondják a válaszukat a kérdésemre, ha nem akkor pedig nem. De téves infókat nem szoktak adni. Arról nem beszélve, hogy van 1-2 ismerősöm akik kapcsolatban állnak velük és általában ugyan azt az infót kapjuk, max minimális eltérésekkel.
Kedves #32-es megértem a nézőpontodat. Viszont azt nem gondoltad át, hogy a fizikai sík manipulálható akár csak az asztrál. Innentől kezdve, ha megvan hozzá a képessége bizonyos lényeknek akkor képesek a 2 dimenzió közötti átlépésre. Akár csak ahogyan az atlantisziak is képesek voltak rá. Ugyan részlegesen és bizonyos időkorlátok között, de képesek voltak rá.
Kérdező: ezeket, csak bemeséled magadnak, de közben el is hiszed, ami elgondolkodtató. Én szájba vágtam volna azt a pszichológust, mert bár nem vagyok pszichológus, de látom a pszichés tévképzeteidet.Egyébként a pszichológus nem igazán orvos, mert nincs orvosi diplomája. Ezt csak azért mondom, hogy különbséget tudj tenni a kettő között. Szerintem inkább egy pszichiáterrel kellett volna beszélni. :D
"Viszont azt nem gondoltad át, hogy a fizikai sík manipulálható"
A fizikai törvények nem manipulálhatóak, ha másképp gondolod bizonyítsd be. Töltsél fel egy videót, melyben ellent mondva a gravitációnak a levegőben repkedsz.
"Nem hinném, hogy ők (akik 1 év leforgása alatt hihetetlen információkkal és képességekkel láttak el) hazudnának nekem."
Milyen képességekkel? Nem érzed, hogy egyre jobban elszalad vele a ló? Egyre nagyobbat, s nagyobbat mondasz. A következő sorokban már vámpír leszel. Nem hinném, hogy ők hazudnának neked, hanem te saját magadnak és nekünk. Képzelem, hogy mennyi ember szédítettél itt meg az állítólagos szellemi vezetőiddel. Jó lehet neked, hogy kizárod a valóságot és helyette egy ilyen bulis világban élsz, ahol a dimenziók egymásba folynak. :D
Joker 2.0, az ostobaságod immár az eget karcolja. Ki írt itt dimenziók egybefolyásáról és a fizikai sík olyan mértékű manipulálásáról, hogy repkedjen az ember? (Volt aki képes volt rá a 60-as években, de gondolom erről mit sem tudsz a te hatalmas fizikai tudásod ellenére. Sőt a tibeti szerzetesek még a mai napig képesek a lebegtetésre. Ja és várjunk csak, vannak emberek akik a gondolat erejével képesek tárgyakat magukhoz tapasztani, vagy éppen eldeformálni azokat. De ugye ez mind csak az agy szüleménye.
Nem fogok egyre nagyobbakat mondani, csak olyanokat amit eddig nem. Az, hogy a te emberi agyad által lekorlátozott tudatod képtelen befogadni azt, hogy TÖBB IS VAN, az egy megszokott dolog, de számomra nem elfogadható. Ezért is próbálok ,,téríteni". Ugye már be lett bizonyítva, hogy az emberi agy az egyszerre bejövő információk 1%-át sem érzékeljük tudatosan. Akkor kérdem én. Miért vagy te olyan biztos abban, hogy csak az van amit a szemeddel látsz? Mindegy is, hisz úgysem tudod áthidalni azt amire megtanítottak és elhitettek veled.
Másrészről az én ,,szédítéseim" alapján elég sok embernek nyújtottam segítséget nem csak tanácsok, de fizikai változások alapján is. Tudod van olyan dolog, hogy ,,energia gyógyászat" és igen, még akkor is működik, ha az ember nem hisz benne és még sorolhatnám a többi fajtáit a gyógyítási módoknak, de te még mindig le vagy korlátolva. (Szellem gyógyászat, Lélekgyógyászat, stb., stb.). Ahogyan én tudom ez elég sok ember segítségére van az utóbbi időben, sőt egyre több embernek van a segítségére. (Amit ugye nem lehet csak a placebora fogni, mivel a meggyógyított egyéneknek nincs visszatérő panasza szinte soha. A placebo pedig nem hat hónapokig ha jól tudom ^^)
Tehát lesarkítom a lényeget. Még mindig nem tudsz te semmit azon kívül amit az elmédre rákényszerítettek és azzal elhitették azt. Próbálj meg egy kicsit önálló gondolatokra szert tenni :)
A lenyeget osszeszedve kedves kerdezo.
Hala annak a hatalmas tudasnak ami a birtokodban van te felenk emelketsz es tobbet latsz mint mi.
Mi halando emberek csukott szemmel es zart agyal elunk mert minket lekorlatoztak.
Felmerul a kerdes. Te hogy szabadultal meg a korlataidtol?
Lattal mar barmilyen termeszet feleti lenyt??
Tudom tudom amit nem latunk az is letezhet duma fog jonni...
De azt fogd fel hogy amig kezzel foghato bizonyitekod nincs addig igazad sincs. Ha van olyan bizonyitekod hogy arra azt mondjak hmmm ez igen ez valoban erdekes. Akkor varjuk szeretetel. Ha nincs ilyen akkor ne bizonygasd az igazad mert csak hulyenek fognak nezni. Mint itt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!