Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gyikember vagyok? Reptoid...

Gyikember vagyok? Reptoid osoeim is vannak.

Figyelt kérdés

Nemreg csinaltattam genetikai tesztet es volt egy sequencia ahol nem tudtak mi az. Elvittem egy genetikushoz, aki azt mondta ez gyikember genetika. A jobb szemem raadasul nagyobb mint a bal de csak ennyi. De a felmeno gyikembergenetika az 12. szazadbol van. A masik megregebben, reptoid, ami kozvetlen a jegkorszak utan lett.

En embernek erzem magam, de felek, hogy egyszer olyat csinalok amit nem kellene. A gyikemberek, reptoidok tudjak magukat kontrollalni? Mire kepesek? Percepciojuk van az ember fele vice versa?

tegnap 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A genetikai arányoktól függ. Konkrét számokat/mértékeket nem írtál.
tegnap 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te csak egy közönséges gyík vagy, aki le akarja járatni a reptoidokat
tegnap 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Amerikában végeznek csak gén genetikai tesztet....

Nincs olyan, hogy gyíkember gén.

Nem is tud sehogyan sem reprodukálni, szapirodni, mutálódni és evulócionálni az emlősés a hüllő gén. Ez egy baromság!

tegnap 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a pszichiáterednek, hogy többbogyó kene
tegnap 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A majom gén már nem is jó?
tegnap 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!