Gyikember vagyok? Reptoid osoeim is vannak.
Figyelt kérdés
Nemreg csinaltattam genetikai tesztet es volt egy sequencia ahol nem tudtak mi az. Elvittem egy genetikushoz, aki azt mondta ez gyikember genetika. A jobb szemem raadasul nagyobb mint a bal de csak ennyi. De a felmeno gyikembergenetika az 12. szazadbol van. A masik megregebben, reptoid, ami kozvetlen a jegkorszak utan lett.
En embernek erzem magam, de felek, hogy egyszer olyat csinalok amit nem kellene. A gyikemberek, reptoidok tudjak magukat kontrollalni? Mire kepesek? Percepciojuk van az ember fele vice versa?
tegnap 13:38
1/5 anonim válasza:
A genetikai arányoktól függ. Konkrét számokat/mértékeket nem írtál.
2/5 anonim válasza:
Te csak egy közönséges gyík vagy, aki le akarja járatni a reptoidokat
3/5 anonim válasza:
Amerikában végeznek csak gén genetikai tesztet....
Nincs olyan, hogy gyíkember gén.
Nem is tud sehogyan sem reprodukálni, szapirodni, mutálódni és evulócionálni az emlősés a hüllő gén. Ez egy baromság!
4/5 anonim válasza:
Szólj a pszichiáterednek, hogy többbogyó kene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!