Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gyikember vagyok? Reptoid...

Gyikember vagyok? Reptoid osoeim is vannak.

Figyelt kérdés

Nemreg csinaltattam genetikai tesztet es volt egy sequencia ahol nem tudtak mi az. Elvittem egy genetikushoz, aki azt mondta ez gyikember genetika. A jobb szemem raadasul nagyobb mint a bal de csak ennyi. De a felmeno gyikembergenetika az 12. szazadbol van. A masik megregebben, reptoid, ami kozvetlen a jegkorszak utan lett.

En embernek erzem magam, de felek, hogy egyszer olyat csinalok amit nem kellene. A gyikemberek, reptoidok tudjak magukat kontrollalni? Mire kepesek? Percepciojuk van az ember fele vice versa?

dec. 11. 13:38
1 2 3 4
 11/33 D-Mano ***** válasza:
58%

1) Reptoid genetika mindenkiben van. Amikor készítették az embereket, több más intelligens faj genetikájából is tettek az emberbe.

2) Génvizsgálatoknál nem számolnak a hivatalos tudomány által nem létezőnek tekintett dolgokkal, pl. reptoidokkal vagy reptoid genetikával. Ha mégis olyan (ritka/kivételes) helyen volt a vizsgálat, ahol számoltak vele, akkor vagy egy noname vizsgálati alany lettél volna, akinek ilyen reptoidos dolgokat nem említenek/nem kötnek az orrára, vagy olyan különleges alany, akinek sokkal több mindent elmondanak a reptoid témáról. Annál mindenképpen többet, mint amit egy random netes fórumon megtudhatsz.

-Mindebből következik tehát, hogy vagy kamu a kérdésed vagy baj van nálad a toronyban...

dec. 12. 09:35
 12/33 A kérdező kommentje:

2

Nem vagyok kozonseges, oseim vannak akik gyikemberek voltak a masik resze az felmenoimnek reptoid. Ha nem hiszed el elmehetsz a francba!

Nem vagyok magam vagy masok ellensege !

Ha gyikember vagyok ha reptoid. Barmelyik lenne en elfogadnam magam es a baratnom is szerintem, ezt mar atbeszeltem vele, mer tigen amikor egyutt voltunk elotte megvitattuk mi lenne ha!

Az hogy az egyik szemem nagyobb mint a masik betudtuk neurologiai gondnak.

Elmentunk es megnezettuk igen amerikaban. nem volt olcso. De o is meg egy kinaban tudos is ahova mentunk eszre vette egy szekvencia hianyzott!

egy genetikai Szakertohoz Kinaban eszre vette=! kozolte o mar talalkozott ilyenekkel. Beoltott valamivel. Szerum. ez szerinted kozonseges? Azt mondta engem most pseudoaktivalt. Most mindket szemem nagy. Nem bizok benne. A baratnom meg lehulyezte a kinai szakertot, nekem kellett lenyugtatnom a szakertot mert rogton kinaiul karomkodott. Hallottam. A reptoidoknak egyebkent mijuk van? Nincs mit lejaratni, a felmenom minek parosodott ilyennel, gyengevel. Szerintem ! a gyik genetika sokkal leverte a hua ruha moso pelenkas reptoid plazmaban levo veremet. A reptoidoknak a hatukon van egy kimenet, es erzem en is, es erzem hogy ott folyik ki a plazma verjuk. Nem lejaratom oket. El ment. az eszed is!

dec. 12. 12:35
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is egyik szemem kisebb. Mert műtve volt. Most akkor reptoud vagyok?
dec. 12. 12:42
 14/33 anonim ***** válasza:
64%

9

Hüllők nem tudnak emlősökkel szaporodni

dec. 12. 15:58
 15/33 anonim ***** válasza:
56%
Szoktál tojásokat rakni a homokba? Így vagy úgy? Az egy gyanús jel. A sertéssel 94% a genetikai azonosság. Csak szólok. Ha gyík vagy,akkor a Blikk tuti csinálna egy címlapos sztorit veled.
dec. 13. 08:41
 16/33 anonim ***** válasza:
56%
50%-ba mind banánok vagyunk
dec. 13. 08:58
 17/33 A kérdező kommentje:
Valaki tudna megazonositani engem?
dec. 13. 09:11
 18/33 anonim ***** válasza:
56%
Azonosithatatlan vagy
dec. 13. 09:48
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
Ha gyikember nem is de gyikfej még lehetsz
dec. 13. 14:30
 20/33 D-Mano ***** válasza:
55%

Itt egy kis gyíkembermeghatározási segédlet:

[link]

dec. 13. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!