Gyikember vagyok? Reptoid osoeim is vannak.
Figyelt kérdés
Nemreg csinaltattam genetikai tesztet es volt egy sequencia ahol nem tudtak mi az. Elvittem egy genetikushoz, aki azt mondta ez gyikember genetika. A jobb szemem raadasul nagyobb mint a bal de csak ennyi. De a felmeno gyikembergenetika az 12. szazadbol van. A masik megregebben, reptoid, ami kozvetlen a jegkorszak utan lett.
En embernek erzem magam, de felek, hogy egyszer olyat csinalok amit nem kellene. A gyikemberek, reptoidok tudjak magukat kontrollalni? Mire kepesek? Percepciojuk van az ember fele vice versa?
dec. 11. 13:38
21/33 anonim válasza:
En is gyikember vagyok, zold a szemem es cukkerbergre hasonlitok. Vigyazz, mert mentalisan lekaratezlak a francba, kezdesz mar idegesiteni a felsobbrenduseg erzeteddel. ☺️
22/33 anonim válasza:
Dehogy vagy te gyíkember, csak valami nincs rendben fejben
23/33 A kérdező kommentje:
tudod a gyikembereknek nincs angyjuk. nekem sincs. az a reptoidoknak van, de genetikai kutatasaim sorozata szerint a keveredes miatt nincs nekem. miert keveredtek egyaltalan... mit injektalt belem a kutato en erre vagyok kivancsi meg a baratnom es hullik a hajam is de ilyen vonalban megmarad fenthomlokkozep tol le a csingolyaig, a nyak. probaltam koffein sampont de nem hat. azt mondjak ecetes beton hogy megmaradjon a fejen az is jo, utana leszedni. egy probat meg.e r
dec. 15. 12:08
25/33 anonim válasza:
Agyad sincs, kulonben nem tudnal ennyi baromsagot osszehordani
26/33 anonim válasza:
Agya nincs, de pikkelyes farka az van! 🙄😬
28/33 anonim válasza:
Mire képesek?
Sziszegnek és nyújtogatják a nyelvüket. 😛🦎
30/33 A kérdező kommentje:
ti hulyenek neztem engem komolyan mondom hat ilyen t nincs
dec. 26. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!