Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gyikember vagyok? Reptoid...

Gyikember vagyok? Reptoid osoeim is vannak.

Figyelt kérdés

Nemreg csinaltattam genetikai tesztet es volt egy sequencia ahol nem tudtak mi az. Elvittem egy genetikushoz, aki azt mondta ez gyikember genetika. A jobb szemem raadasul nagyobb mint a bal de csak ennyi. De a felmeno gyikembergenetika az 12. szazadbol van. A masik megregebben, reptoid, ami kozvetlen a jegkorszak utan lett.

En embernek erzem magam, de felek, hogy egyszer olyat csinalok amit nem kellene. A gyikemberek, reptoidok tudjak magukat kontrollalni? Mire kepesek? Percepciojuk van az ember fele vice versa?

dec. 11. 13:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%
En is gyikember vagyok, zold a szemem es cukkerbergre hasonlitok. Vigyazz, mert mentalisan lekaratezlak a francba, kezdesz mar idegesiteni a felsobbrenduseg erzeteddel. ☺️
dec. 14. 22:21
 22/33 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy vagy te gyíkember, csak valami nincs rendben fejben
dec. 15. 09:42
 23/33 A kérdező kommentje:
tudod a gyikembereknek nincs angyjuk. nekem sincs. az a reptoidoknak van, de genetikai kutatasaim sorozata szerint a keveredes miatt nincs nekem. miert keveredtek egyaltalan... mit injektalt belem a kutato en erre vagyok kivancsi meg a baratnom es hullik a hajam is de ilyen vonalban megmarad fenthomlokkozep tol le a csingolyaig, a nyak. probaltam koffein sampont de nem hat. azt mondjak ecetes beton hogy megmaradjon a fejen az is jo, utana leszedni. egy probat meg.e r
dec. 15. 12:08
 24/33 anonim ***** válasza:
73%
Kopaszodásnak semmi köze ehez
dec. 15. 13:40
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Agyad sincs, kulonben nem tudnal ennyi baromsagot osszehordani
dec. 15. 14:34
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Agya nincs, de pikkelyes farka az van! 🙄😬
dec. 15. 14:55
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Agya helyén gyíkszar van
dec. 15. 15:32
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Mire képesek?

Sziszegnek és nyújtogatják a nyelvüket. 😛🦎

dec. 26. 02:53
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyikmajom
dec. 26. 04:38
 30/33 A kérdező kommentje:
ti hulyenek neztem engem komolyan mondom hat ilyen t nincs
dec. 26. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!