Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eddig szkeptikus, evolucionist...

Eddig szkeptikus, evolucionista, voltam, de este látogatást tettek nállam arra keltem hogy nyüzsögnek a szobámba az idegem szellem teremtmények akik valójábn állítasum szerint a sötét anyagon keresztül a tudatukkal utaznak. Ez érdekes lehet? Kifejtem

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem Isten vagy csak emvert teremtett ők azt állítják hogy valami gépek segíteségével akiknek a tulajdonosai a mormonok voltak akik állitásuk szerint évezredekkel ezelőtt is itt éltek és ők ahogy nevezik magukat Murdik ( elsem hiszem hogy pont velem akartak találkozni de mindjart kifejtem mért pont velem) Ezek a Murdik alkut kötöttek a mormonokkal hogy telepatikusan ide teleportálják őket és a gépeiket erre a földre ahhol az ösembert génmanipulálták. Állítasuk szerint ezek a mormonok szorják szét az emberi fajt az univerum lakható, bolygóin ahhol már kifejlesztete egy másik faj az életet a mormonok.meg felturbózták. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy miért pont velem? Egyébkent telepatikusan komunikálnak van humorérzékük és nem szeretik az erőszakos hitterjesztést és álltudományt amit a keresztény egyház szorgalmaz és eröltet. Engem azérr látogattak meg, hogy a virtuális székletemet amit ők besuekeneltek valami nem anyagi világból azaz nem atomokoból áll ez a szerkezet hanem mint mondják sűrítet fényből én foylamatosan látpm éjjel ota ezt a süritett fényt amivel a székletemet szkenelték a fény segíteségével bejuttatták a gyomromba de nem a konkrét székletet hanem ezt a sűrített fényböl szekenelt igazából fény de van neki valami energiája a székletnek ami kell a kisérlethez. Szóval bejutatták gyomromba és arra kérnek hogy egyek. Tök fura volt erre a sűrített fényre enni olyan volt, mint ha nem is a gyomromba menne mert van egy elméletem ami megteszett nekik és ide utaztak hogy megvalosítsák. Elméletem úgy hangzik hogy vannak az atomok és vannak a kvantumok. Én azt találtam ki hogy ahogy lépkedünk a földön kvantum szinten elraktározodik a gondolatunk az érzéseink és cselekedefeink ez kvantum szinten megmarad mint egy lenyonyomat. Ez az elméletem megtesltszet a Murdiknak és idejöttek hogy mintát vegyenk belőlem és lekisérletezzék a valoságban
ma 05:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre vigyázzni kell a mormonokkal mert egy szekta
ma 05:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem is hiszenk az atyában és fogalmuk nincs a keresztény teologiáról
ma 05:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Sáját könyvúk van a bibliát nem is értik és nem is akarják érteni.
ma 05:57
 4/5 A kérdező kommentje:
De az biztos hogy ők teremtették az életett a Murdik szerint
ma 06:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs kérdés
ma 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!