Eddig szkeptikus, evolucionista, voltam, de este látogatást tettek nállam arra keltem hogy nyüzsögnek a szobámba az idegem szellem teremtmények akik valójábn állítasum szerint a sötét anyagon keresztül a tudatukkal utaznak. Ez érdekes lehet? Kifejtem
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem Isten vagy csak emvert teremtett ők azt állítják hogy valami gépek segíteségével akiknek a tulajdonosai a mormonok voltak akik állitásuk szerint évezredekkel ezelőtt is itt éltek és ők ahogy nevezik magukat Murdik ( elsem hiszem hogy pont velem akartak találkozni de mindjart kifejtem mért pont velem) Ezek a Murdik alkut kötöttek a mormonokkal hogy telepatikusan ide teleportálják őket és a gépeiket erre a földre ahhol az ösembert génmanipulálták. Állítasuk szerint ezek a mormonok szorják szét az emberi fajt az univerum lakható, bolygóin ahhol már kifejlesztete egy másik faj az életet a mormonok.meg felturbózták. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy miért pont velem? Egyébkent telepatikusan komunikálnak van humorérzékük és nem szeretik az erőszakos hitterjesztést és álltudományt amit a keresztény egyház szorgalmaz és eröltet. Engem azérr látogattak meg, hogy a virtuális székletemet amit ők besuekeneltek valami nem anyagi világból azaz nem atomokoból áll ez a szerkezet hanem mint mondják sűrítet fényből én foylamatosan látpm éjjel ota ezt a süritett fényt amivel a székletemet szkenelték a fény segíteségével bejuttatták a gyomromba de nem a konkrét székletet hanem ezt a sűrített fényböl szekenelt igazából fény de van neki valami energiája a székletnek ami kell a kisérlethez. Szóval bejutatták gyomromba és arra kérnek hogy egyek. Tök fura volt erre a sűrített fényre enni olyan volt, mint ha nem is a gyomromba menne mert van egy elméletem ami megteszett nekik és ide utaztak hogy megvalosítsák. Elméletem úgy hangzik hogy vannak az atomok és vannak a kvantumok. Én azt találtam ki hogy ahogy lépkedünk a földön kvantum szinten elraktározodik a gondolatunk az érzéseink és cselekedefeink ez kvantum szinten megmarad mint egy lenyonyomat. Ez az elméletem megtesltszet a Murdiknak és idejöttek hogy mintát vegyenk belőlem és lekisérletezzék a valoságbandec. 12. 05:29
1/14 A kérdező kommentje:
Mindenesetre vigyázzni kell a mormonokkal mert egy szekta
dec. 12. 05:55
2/14 A kérdező kommentje:
Nem is hiszenk az atyában és fogalmuk nincs a keresztény teologiáról
dec. 12. 05:56
3/14 A kérdező kommentje:
Sáját könyvúk van a bibliát nem is értik és nem is akarják érteni.
dec. 12. 05:57
4/14 A kérdező kommentje:
De az biztos hogy ők teremtették az életett a Murdik szerint
dec. 12. 06:00
8/14 Szervizmérnök úr válasza:
Kezdesz szétesni kvantummisztikus, talán rosszul viseled a megaláztatást, amit tegnap elszenvedtél.
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon erőteljes valósághű álom volt bárki ki mit gondol lehet van valóság alapja aztán hogy ez érdekes vagy sem erre nehéz rájönni valós vagy valótlan mormonok voltak vagy vannak léteznek és lesznek kitudja lehet kiválasztott vagy örülj ne félj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!