Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen természetfeletti...

Milyen természetfeletti lényeket ismertek?

Figyelt kérdés
írjátok le a személyes tapasztalataitokat részletesen.
2015. jún. 16. 10:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces Joker. első és harmadik. :D
2015. jún. 16. 18:02
 22/26 anonim ***** válasza:
vámpír,vérfarkas,szellem,ork,elf,sötét elf,gnóm,mágus,ent,hobbit,tündér,törp,ember,anygal,bukott angyal,sátán,zombi,golem,nimfák,furiák,dzsinn,amazon,boszorkány,cerberus,démon,farkasember,griff,Yeti,Kentaur,lidérc,nimfa,ördög,párkák,sárkáy,sellő,tűzmadár,tündér,unikornis,worlock
2015. jún. 16. 20:43
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

# 9 Már rég létezik blog:

[link]

Van egy külön ami a Loú-val foglalkozik:

[link]

... emellett még ott van Raptor oldala, ahol többet megtudhatunk a veccőkről és az N-Ufókról is.

[link]

2015. jún. 16. 21:55
 24/26 anonim ***** válasza:
ez nem hülyeség amit írok egyszer láttam egy fehér alakot magas és széles volt fénylett fehéren volt öve ami pirosan fénylett sétáltam éppen este 11 lehetett 14 éves vagyok
2015. jún. 18. 18:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Az plejád vagy fénylény volt.
2015. jún. 18. 20:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Az Érmelléki Kuglófembert ismerem

Egyszer épp kukáztam egy mellékutcában amikor hirtelen finom vaníliás dió illatot éreztem és kuglófhangokat hallottam. Hátrafordultam és megláttam egy nagy cammogó szörnyet amint óriási mancsokkal felém tartott! Meg akart enni!!! Uccu neki, felvettem a nyúlcipőt és elmenekültem, beugrottam a kocsimba, de a motor nem akart beindulni! Az Érmelléki Kuglófember már a csomagtartónál járt! Rácsaptam egy akkorát a sebváltóra hogy belilult, és ekkor végre elindult a kocsi és megmenekültem!

Másnap visszatértem és kuglófnyomokat meg sütemény morzsákat láttam szétszórva a helyszínen. A tudósok megállapították hogy az Érmelléki Kuglófember valóban járt arra aznap.

2015. júl. 2. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!