Csinaltam egy fenykepet a lakasunkban. A kepen, a kutya mellett labda alaku hofeher gomb van. A videokon is ott voltak. Volt amelyik lassabban mozgott es iveket irt le. Ezek mind egyenileg mozogtak tehat por nem lehetett. Mi lehet ez?
A folyadék elpárolog, a só kicsapódik, ennek semmi köze az ezotériához.
Ettől függetlenül lehet ott valami, de ez nem bizonyíték rá.
Miért van a kutyának külön szobája? :S
A foltok a képen bogarak vagy más apró szálló dolgok (porcica vagy hasonló), ami visszaveri a fényt és ezért fehér foltnak látszik a képen. Milliónyi ilyen kép/felvétel van, nincs benn semmi különleges.
Az ecetes kísérlet babonás butaság, teljesen értelmetlen, ne foglalkozz ilyesmivel. Nem létezik "negatív energia", és a kicsapódás egyszerű fizikai jelenség.
A kutya nem lát szellemeket, valami más baja van. Lehet, hogy csak fél az egyedüllétől, vagy valami mástól. Felesleges szellemeket keresni mindenhol.
Szerintem a kutya csak nem akar egyedül lenni :)
A hőmérséklet meg nem ugyanannyi, hiszen kint is elég gyakran változik. De változhat a páratartalom is.
Szóval sok minden befolyásolja.
Pl. van amikor hetente többször is meg kell öntözni a virágokat, van amikor elég 2 hetente. Azokból sem ugyanúgy párolog el a víz.
Igen a kutyák a semmit morogjak meg.....
Majd megszokja nem kell félnie tőle.
Ti meg nem is erzekelitek.
Nem értem mi a probléma.
Felos a kutyus, ennyi.
Mért lenne negatív???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!