Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap egy elhagyatott kemping...

Tegnap egy elhagyatott kempingben egy magas fehér valamit láttam, szerintetek mi volt ez? Alul kifejtve.

Figyelt kérdés
Tegnap olyan negyed 11 tájban egy elhagyatott kempingben sétáltam és tőlem olyan 4 méter távolságban láttam egy nagyon magas fehér alakot, a derekán valami vörös dolog volt. Közelebb mentem egy kicsit hozzá, de nem mozdult csak állt és bámult.A barátaim fent voltak a kemping egyik elhagyatott házában és miután én eljöttem valami elkezdett zörögni, üvegeket törni. Az ablakon bedobott egy követ és eltalálta az egyik barátomat. A feljárót bezártuk lakattal és azt kezdte el fűrészelni, legalább is nagyon olyan hangja volt. Hozzászóltak, de nem válaszolt csak morgott és utána eltűnt, de nem hallották, hogy elment volna. Kérlek segítsetek, hogy mi volt ez! A válaszokat előre köszönöm!

2015. jún. 14. 09:18
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
89%
Ember, te mit szívtál??
2015. jún. 14. 09:33
 2/27 anonim ***** válasza:
#1 nem tudom, de hozhatna belole nekunk is...
2015. jún. 14. 09:35
 3/27 anonim válasza:
El is fogadnám ha adna ilyet látni... Szép! Mit ne mondjak
2015. jún. 14. 09:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Csak értelmeseket légyszíves...!
2015. jún. 14. 09:44
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy ember!

Vagy csak annyira be voltatok állva, hogy egy fát néztetek másnak.

2015. jún. 14. 09:57
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ó volt az elhagyott kemping tulajdonosa....
2015. jún. 14. 09:58
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem csodálkoznék az ilyen válaszokon kérdező :D

Legközelebb valami ilyesztőbbet légyszíves :)

Ha pedig ez tényleg megtörtént én gyorsan orvoshoz fordulnék...

2015. jún. 14. 10:18
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Még ma éjjel megtudod.
2015. jún. 14. 10:20
 9/27 anonim ***** válasza:
54%

Na jó bevallom én voltam, de csak poénkodtam, és elnézést a kellemetlenségért, többé nem fordul elő!

Emlékszel, amikor az egyik haverod úgy betojt, hogy... Á, nagyon vicces volt!

2015. jún. 14. 10:23
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem szívtunk semmit, teljesen józanok voltunk, nem hallucináltam, meg semmi, ez VALÓBAN megtörtént és ahelyett hogy "viccelődnétek" igazán segíthetnétek...!
2015. jún. 14. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!