Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .2011. ápr. 25. 13:02
1/227 anonim válasza:
Hát mit vártál tőle? Téged bámulnának sz*rás közben, nem rohannál el?
2/227 A kérdező kommentje:
méter*
2011. ápr. 25. 13:09
3/227 anonim válasza:
melyik erdőben , hol ?
Fázott a YETI a Himaláján xD LOL
4/227 A kérdező kommentje:
légyszíves normális válaszokat. köszönöm.
2011. ápr. 25. 13:16
5/227 A kérdező kommentje:
amugy egy orosz laktanyától nemmesszelévő emlékmű meletti erdőjében... pécel közelében.
2011. ápr. 25. 13:16
6/227 anonim válasza:
nem lehet, hogy egy nagyobb méretű kutya volt ? :O ennyi adatból sajnos másra nem tudok gondolni...
8/227 A kérdező kommentje:
lehetetlen. képelj el hátulról egy embert... képzeld el hogy hosszabb keze van , lejebb ér a térdénél háttal áll neked és csomós ( nemtulsok) fehér koszos szőre van... mikor gugolt a feje fölé ment a térde olyan hosszú lába volt ... ugyvett minket észre, hogy hátrase nézett, de van más szemtanú még rajta míkvül.
2011. ápr. 25. 13:18
10/227 anonim válasza:
Egyszer barátokkal fényes nappal! egy temető mellett mentünk el közben beszélgettünk, én egyszercsak azt vettem észre, hogy előttem egy ilyen világosbarna színű nagyon magas valami elsuhant. És ezt látta még a barátnőm is.
Furcsa volt. De az eltűnt hirtelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!