Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
esetleg nem ilyesmi lehetett? :O vagy ez egy tejljesen más dolog,amire én gondolok?
A péceli erdőben már régóta garázdálkodik ez a lény! Sokan sokféleképpen hívják, de a latin neve: YETISZ GUGGOLVASZAROSZ HUNGARIDISZ.
Állítólag fényevő, de van, hogy csecsemőket rabol! Brutál egy darab az már biztos!
Én is először a yetire gondoltam, mindenféle cinizmus és poénkodás nélkül.
Esetleg nem lehet, hogy egy nagyra nőtt farkasember-szindrómában szenvedő embert láttatok? Aki esetleg albínó? Fúúú, így visszaolvasva, eléggé hülyeségnek tűnik, amiket írok, namindegy. :)
Úristen, 13:21, a szívbajt hozod rám ezzel a képpel!
Mi ez, ha megkérdezhetem? Eredeti kép?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:27
ugye,én is teljesen megijedtem ettől :O ez elvileg tényleg eredeti kép! írd be a google-ba: louisianai lény,és ott többet olvashatsz róla :O azért ez az egész elég durva :S
De amúgy tényleg nem tudod lerajzolni?:) Mondjuk elég painttel az is jó
csak úgy nagyjából nem kell művészi rajz
De kár, hogy én ilyeneket nem látok:S
www.kepfeltoltes.hu
itt bárki feltölthet bármit és csak bekell linkelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!