Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .2011. ápr. 25. 13:02
51/227 anonim válasza:
Nem ő volt az? Mert én őt láttam az erdőben kóricálni, majd be is kakiltam én is.
52/227 anonim válasza:
Igen és a hajléktalannak fehér volt az árnyéka?:) Mert nem azt írta, hogy a keze és a lába vége fekete volt....Meg 2méter feletti hajléktalan? Mivolt az profi kosarat hajléktalan volt? (mert az eggyik képre írta a kérdező, hogy annál vastagabb volt.)
53/227 tetris válasza:
Ez egy egészen különleges hajléktalan. Fehér gubancos kabátja van, négykézláb keresi a lóherét, és kissé hosszúra nőtt a keze-lába. Nem lehet mindenki tökéletes!
54/227 anonim válasza:
És a hajléktalan mit akar a lóherével?xD
55/227 anonim válasza:
Ja meg a másik, április végén minek van kabát egy emberen, mégha hajléktalan is?xD Na majd megnézzük azt a rajzot
56/227 tetris válasza:
Nézném én is a rajzot, csak küldené már!
57/227 anonim válasza:
guggolt? vagyis kábelt fektetett...érdekes:D
58/227 anonim válasza:
Amúgy nem biztos, hogy kábelt fektetett lehet, hogy csak elhagyott valamit xD Ha meg kábelt fektetett akkor szegényre frászt hoztatok, és most szorulása lessz... Am nem lehet, hogy valamit benéztetek?xD
59/227 A kérdező kommentje:
nem ugy volt ahogy mondom... nemvolt ember és foggalmamsincs miért guggolt... és igen szörcsomókat találtunk mág apám is látta és aztmondta, hogy szerinte valami kutya hagyhatta ott a szört...lényegtelen lehet hogy tényleg kutya hagyta ott a szört de akkoris amit láttam az nem ismert élőlény volt... és öszintén én majd összeszartam magam és elkeztem az ellenkező irányba szaladni. gondoltam ezt nemírom le... xD
2011. ápr. 25. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!