Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttunk egy kb.2 máter magas...

Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?

Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .
2011. ápr. 25. 13:02
 221/227 anonim ***** válasza:
mik azok az érdekes esetek?
2014. márc. 23. 17:26
 222/227 anonim válasza:
na látom kihalt a tém.Kár
2014. jún. 29. 14:50
 223/227 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2017. okt. 29. 20:24
 224/227 A kérdező kommentje:
Sok embernek elmeséltem azóta, sokan meghallgattak, természetesen " ki is nevettek". Lassan 7 éve, hogy történt, de még mindig emlékszem. :)
2017. dec. 24. 20:08
 225/227 anonim ***** válasza:
Nagyon durva. :D Nem sétálgattál azóta arra, hogy hátha látod megint?
2017. dec. 31. 22:39
 226/227 A kérdező kommentje:
azóta többször is, de semmi.
2018. jan. 1. 15:15
 227/227 amatorkriptozoologus ***** válasza:

Látom, nincs már meg a kédező fiókja, viszont kár hogy csak most találtam meg a kérdést. A történetet olvastam egy kriptozoológiai blogban is. Én magam amatőr kriptozoológus lennék, és az egyetlen érdeklődési témám a fanyűvő. Bizonyosan ezt az állatot látta, kedves kérdező. Sok információt gyűjtöttem róla, és nagyon érdekes és meggyőző bizonyítékokat találtam arra, hogy ez egy eddig ismeretlen faj, és egyben egy elveszett láncszeme az evolúciónak. Külföldön egyébként "the rake" néven emlegetik (tévesen azt hiszik az emberek, hogy ez csupán egy creepypasta mese, ám a lény maga valós. Bár biztos nem fgja az embert az ágya mellett figyelni vagy egyáltalán lakott területhez közel merészkedni). Amennyiben valós az észlelés, szívesen beszélgetnék erről, mivel még sokkal több dolgot tudnék róla mondani, ha látja üzenetemet, kérem érdeklődjön a crypto000902@gmail.com-on vagy írjon itt a weboldalon privátban!

minden jót!

2019. márc. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!