Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .2011. ápr. 25. 13:02
161/227 A kérdező kommentje:
én csak akkor toltam amikor elcsesződött a videó kártyám x)
2011. máj. 4. 12:15
162/227 anonim válasza:
Én is farmeramáztam de az most mind1. Szerintem az a lény az olyan mint a chuchacabra ( bocs nem tom leírni) de sokkal nagyobb... én egyszer láttam a chuchacabrát az erdőben de az is félt és elmenekült. és az ilyen keveréknek nlzett ki mintha nyúl meg kutya keveréke lenne ... hát az biztos hogy abba az erdőbe se megyek soha.
163/227 A kérdező kommentje:
énsem mászkálok oylan nyugodtan mostanában az erdőben...
2011. máj. 21. 09:50
164/227 anonim válasza:
általánosban mindig volt ősszel erdei iskola, egyszer Sikondára vittek minket, tudni kell erről az erdei iskoláról, hogy mindig hétfőtől péntekig tartott, és csütörtök esténként egy-egy sötét erdőben bátorság próbát tartottak, tök egyedül indítottak el minket az erdőben, mindenféle lámpa nélkül a vak sötétben, ezeket túlzás nélkül mondom, semmit se lehetett látni, mi pedig pár lépéssel az indulás után bevártuk egymást és 4-5 fős csoportokban mentünk tovább, utóbb kiderült, hogy mi teljesen rossz úton indultunk el, a sötétben pár méterrel odább láttunk egy magas sötét alakot, aki futott előttünk, ha szóltunk neki, hogy ki vagy, vagy várj meg, megállt egy pillanatra, hátranézett és futott tovább, és nem csak én láttam, akik ott voltak mögöttem ők is látták, és más csoportok is látták, ha ő nincs szerintem el is tévedünk
165/227 A kérdező kommentje:
nemlehet,hogy az egyik tanárotok volt az,hogy nehogy bajba kerüljetek kiment este és a rejtélyes "lényként" vezetett el titeket.?
2011. máj. 22. 12:06
166/227 anonim válasza:
nem, akkor lett volna nála elemlámpa, mi viszont tök sötétben voltunk, egyszerre többen voltunk elindítva néhány perces különbséggel, tehát akik mögöttünk jártak, ők is látták, és annyi tanár nem volt ott hogy ezt megcsinálhassák
167/227 A kérdező kommentje:
hosszú karja volt?
2011. máj. 22. 21:06
168/227 anonim válasza:
nem hinném, rendes ember alakja volt, már amit vaksötétben ki lehet venni
169/227 A kérdező kommentje:
akkor ahoz nemigazán hasonlított az amit miláttunk.
2011. máj. 24. 13:45
170/227 anonim válasza:
Azóta volt valami incidensed ezzel a lénnyel?:I)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!