Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Ahogy elolvastam a kérdésedet és a történetedet, nálam is az az ijesztő lény ugrott be, amit egy szarvasvadász fotózott le Amerikában (Borsonline.hu-n olvastam először másfél hónapja)
Én esküszöm, nem sz@rnám össze magam, de ha a menstruációs időszak idején pillantottam volna meg, biz'isten belevéreznék a gatyámba! xD
Viccet félretéve: a rajzod alapján valahogy el tudtam képzelni azt a lényt, de akkor is nagyon furcsa... Mostanában egyre több furcsaság történik a világban. Az még furcsább volt, hogy ő is meg volt rémülve nem? Talán ő jobban fél az emberektől, mint mi tőle?
Azért leírhattad volna kicsit részletesebben, hogy kikkel kirándultál, hogy pillantottátok meg azt a fura lényt, az ijedtségtől sikítoztatok?
Hmmm...Ez felettébb érdekes, fölleg az okból kifolyólag hogy én is egy Orosz laktanya közelében építkeztem kb.1éve (Magyarul: itt lakom) És hallodtam egy-s mást az itteniektől, hogy feljebb az erdőkben sok barlang van ahol ki tudja miket csináltak és itt építették a Tigriseket a mezőkön (Tigris Tankra gondoltam)Pl.Mikor a ház alapját ástuk 14db Aknát szedettem ki a tűzszerészekkel a földből...(A 14-ből 8 még éles volt)
A legbizarrabb hogy itt is olyan "sok erdő közt kicsi mezők, egészen végig" elrendeződésű minden ...
Ui.: Ezek ellenére én még soha nem láttam itt semmi természet felettit (Na jó azért azt nem mondanám, láttam néhány dolgot, de arról inkább ne beszéljünk)
Üdv. Jaewy
Amúgy ezt most tényleg nem találtad ki ?
Csak azért kérdezem, mert akkor szívesen előveszem az ismeretséget és fél óra alatt kiderítem neked mi ez, de azért én sem szeretném hogy hülyének nézzenek...Szóval?
Üdv. Jaewy
Na jó, kezdjük ott hogy Pécel és környékének éghajlata mérsékelt, kontinentális, időlegesen óceáni, mivel jobban tagolt és magasabb térszínű, mint az Alföld.
További információ: Majdnem itt játszódik a Magyar történelem legtöbb eseménye...
"Erdőiben nem ritka a természet fúrcsa kialakulásának sokasága" (Ha valóban igaz amikat írtál, akkor ezen nem lepődünk meg)
Egyénként az alapja biztos igaz annak amit írtál, mert Pécelen valóban van kihalt Orosz laktanya, és az erdői akácfákban gazdagok...(Ki gondolta volna ?) :D
jéé, még AirSoftGun pálya is van. (Így már érthető mért fél annyira az emberektől az a "lény"):D (Csak gondolj bele, 2méteres hófehér (illetve piszkos fehér)nagy állat, tudsz jobb célpontot ?)
Hmmm..Egyébként a környéken jelentősen megnőtt az Eladósodó házak száma (Világos:Válság van)
Egyenlőre ennyit találtam...
Üdv. Jaewy (Aki nagyon kíváncsi és ennél jobban már nem tud megöregedni):D
Szervusz
Én vérfarkasra gondolnék, a leírásodból, igaz, fehérrel még én sem találkoztam. Általában barna, vagy fekete színűek, és átváltozva ritkán szaladnak el, ha embereket látnak. Ezt tapasztalatból mondom:). Ha gondolod, szívesen levadászom neked, akármi is volt. Van tapasztalatom az ilyesmiben, ugyanis Szörnyvadász vagyok. Lehet viccesen hangzik, de tényleg:). Volt már dolgom pár jószággal:). Ha gondolod szólj, megbeszéljük az árat, és körbejárom Pécelt, meg az ottani érdőséget. Maximum 1 hét múlva halott lesz, pár nap alatt ráakadok a nyomára, ha elviszel a tisztásra.
Üdv
SK
15:24
szörny vadász...beszarok milyen emberek vannak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!