Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .2011. ápr. 25. 13:02
111/227 A kérdező kommentje:
LoL xD ne megy játékból szedtem esküszöm, hogy láttam azt a lényt de amugy jó game és sztem le is szedem,ha arra gondolsz. amugy azt a lényt ami fölül van a képen azt már megvitattuk. és a karmokat nemláttam nemigazán azt figyeltem xD tudo ma rajzon olyasmit csináltam de csak azért mert nemtudtam, ott hogy nézhet ki.
2011. ápr. 25. 22:13
112/227 anonim válasza:
Véletlenül nem ilyet láttál csak fehérbe? [link]
Persze ez csak egy karikatúra, de szinte biztos vagyok benne hogy ilyet láttatok. Ezek közül a leghíresebb Bray road beast, vagy Michigan dogman keress rá, nagyon sokat látnak a világon. És küldtem privit válaszolj kérlek.
113/227 A kérdező kommentje:
vááááááááááááó ez durva igen ez már inkább megfelel annak amit láttam bár a farkat nemláttam mondjuk nem is aztfigyeltem. te a lányvagy akivel már küldözgettem üziket? mert ha nem akkor sajnos nemérkezett meg.
akkor amugy aztakarod mondani, hogy farkasember vagy valami várfarkasszerűség?
2011. ápr. 25. 22:42
114/227 A kérdező kommentje:
vérfarkas*
2011. ápr. 25. 23:00
115/227 anonim válasza:
116/227 anonim válasza:
22:38as vagyok, az asd1000@citromail.hu-ra írj egy levelet
117/227 anonim válasza:
22:05-nek:
Lehet, hogy csak ez a fedősztori. Ha valóban reklám volt, miért törték volna össze a fényképezőgépet? Tök logikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!