Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Szervusz
Nem, yetikhez még nem volt szerencsém:), szellemekben meg nem hiszek:). Eddig itt Eurpópában leginkább vérfarkasokkal volt dolgom, bár néha akadt egy két utánzó is. Ezek eredeti alakjukban hasonlók mint az UFO-k, de bármilyen alakot képesek felvenni. Ha már az UFOknál járunk, Amerikában több Szürkét is kardélre hánytam, meg akadt pár nagy, nyúlánk sárga is, nekik nem tudom mi a nevük, de iszonyat szívósak, és eléggé megfizetnek érte..:). Ha érdekel, eddigi legnehezebb csatám Afganisztán keleti részén volt, egy kisebb oázisba küldtek, ahol ELVILEG 1 laamasu tanyázott, hangsúlyozom elvileg, mert amikor odaértem 7 darab vett körbe:). Van ilyen is, hogy engem akarnak eltenni láb alól, gondoltam :). Az nehéz küzdelem volt, majdnem otthagytam a fogam.
Üdv
SK
15:46 vagyok.
Hühaaa, lehet benne valami... lassan elhiszem annyira hitelesen írod le:D És annál a "küldetésnél" amiről azt gondoltad, hogy elakarnak tenni lábalól ott fizettek is?:O Mert ha igen akkor kicsit érdekes gyilkossági kisérlet volt:D
És amúgy egy egy ilyenért mennyit fizetnek?(Az se baj, ha nem szeretnéd megosztani, de jó lenne azért:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!