Láttunk egy kb.2 máter magas nagyon hosszú karu fehér szőrű lényt. Vannak hasonló észlelések vagy hasonló beszámolók?
Figyelt kérdés
ez igaz esküszöm délután 5 körül láttuk egy akác erdőben gugolt nekünk háttal, és mikor megijedtünk tölle felugrott és beszaladt a bozótba .2011. ápr. 25. 13:02
31/227 anonim válasza:
oké jó lesz este is :)
ez melyik erdőben volt?:O
durva.
32/227 anonim válasza:
huh... ez ilyesztő lehetett! én már tuti elfutottam volna! jajj de kíváncsi vagyok már a rajra! :)
34/227 A kérdező kommentje:
pécel közelébenlévő erdő de sajnos nemtudom a nevét ( ha van egyáltalán) de ugykell ezt az erdőt elképzelni hogy egy nagy erdő majd egy hatalmas rész majd megint erdő és ez így megy egy darabig.
2011. ápr. 25. 14:50
35/227 A kérdező kommentje:
a hatalmas "rész" alatt mezőt értek xD
2011. ápr. 25. 14:50
36/227 anonim válasza:
Lehet egyszer majd szervezek oda egy kirándulást ismerősökkel xd hátha mi is látjuk :DD:P
37/227 A kérdező kommentje:
háthatúlélitek... :D amugy azt még nemmondtam, hogy ahol sátoroztunk onnan nemmessze van egy barlang ahol elvileg hajléktalanok alszanak néha... nehogy aztmondjátok, hogy hajléktalant láttunk este mert nem is hasonlított.
2011. ápr. 25. 15:10
38/227 anonim válasza:
A hajléktalanoktól megkéne kérdezni, hogy nem-e láttak e ők is valami hasonlót?
Egyébként ti is túléltétek nem?:P Meg nem is bántott titeket ugye? csak odébbállt.
39/227 A kérdező kommentje:
pontosan nemcsinált velünk semmit max elment.
2011. ápr. 25. 15:33
40/227 anonim válasza:
Am az a louisianai lény tuti nem fog el szaporodni (nincs nemi szerve)xD vagy nem is igazi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!