Milyen természetfeletti lényeket ismertek?
Figyelt kérdés
írjátok le a személyes tapasztalataitokat részletesen.2015. jún. 16. 10:23
12/26 anonim válasza:
Ez a lóu, meg a többi már elsőre sem volt vicces, de most már kifejezetten elvesztette minden humorértékét. Nem hiszem, hogy van bárki is, aki ezt még viccesnek találja.
Amúgy az egyik fölöttem szólóval értek egyet. Természetes lények vannak, természet felett semmi sincs. Illetve nincs természetfeletti.
13/26 anonim válasza:
Hát, ha úgy vesszük paraszt, de mit is várjunk laccódémontól. Egyébként azt elfelejtettem mondani, hogy szalonnazsírral pödri a bajszát, ugyanis azokkal érzékeli az esetleges hátulról támadást, mert olyan érzékeny a bajsza, hogy a kisebb légáramlást is észleli. Blogot pedig nem akarok csinálni, mert sok munka van vele, én pedig nem szeretek az ilyesmivel foglalkozni.
14/26 A kérdező kommentje:
#12 menjél máshová okoskodni buta létedre.
2015. jún. 16. 12:10
15/26 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a válaszokat
2015. jún. 16. 12:12
16/26 Shai-Hulud válasza:
@Joker 2.0
Bocs, de szerintem tévedésben vagy, a leírás alapján pontosan felismertem az anyósomat.
Talán azért megbocsátható a tévedésed, mert korabeli (sajnos már eléggé elmosódott) leírások alapján sokan látták, hogy gyerekkorában laccódémonnak álcázta magát.
Ilyenkor pontosan úgy néz ki, mintha.
De aztán mégse.
17/26 anonim válasza:
Bocs, nem tudtam, hogy a kérdés is troll. Naivan azt feltételeztem, hogy komolyan kérdezed. Énkérekelnézést.
18/26 anonim válasza:
#16 A tévedés kizárva. Egyébként nem vagy egyedül, aki az anyósát véli felfedezni eme ádáz teremtményben, én sem voltam ezzel másképp, ugyanis a laccódémon egyik jellegzetessége, hogy anyós vagy após benyomását kelti másokban, így aztán még félelmetesebb lehet az ember számára, csak úgy, mint a Mumus, mely a legbelső félelmeinket használja fel ellenünk.
19/26 anonim válasza:
A barátnöm. Olyan gyönyörü!!!!
20/26 anonim válasza:
Van egy oldal, ahol kb. 100 lény fel van sorolva, de eddig sosem hagyták meg, ha linkelve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!