Tényleg léteznek démonok?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy,szellemek léteznek mert,ugye ez tényleg igaz csak azt nem tudom ,hogy démonok vannak e vagy estleg volt már vkinek velük kalandja?2015. jún. 15. 14:47
1/24 anonim válasza:
A démonok pont annyira léteznek, mint a szellemek. Ne aggódj, egyik sem fog bántani.
2/24 anonim válasza:
Én hiszek a démonokban,de nem hiszem,hogy bárkinek is lett volna velük valami "kalandja".Nézd meg a Démonok között című filmet!Először én sem hittem,de a történet balós esemény alapján készült.Léteznek a szereplők,valós a ház és tényleg megtalálhatóak egy szobában azok a tárgyak amiket megszáltak a démonok pl:Anabell baba
3/24 A kérdező kommentje:
Màr láttam a filmet elégé fosatos:D
2015. jún. 15. 15:05
4/24 anonim válasza:
Felejtsük el a filmeket és a divat"irodalmat". Léteznek, de neked kell bizonyítanod önmagad számára, ha ebben a témában akarsz kutakodni.
5/24 anonim válasza:
Persze, a legveszélyesebbek a veccőződémonok
6/24 anonim válasza:
Hát mi sem ennél természetesebb, és nem értek veled egyet Raptor a laccódémon a legveszélyesebb!
7/24 anonim válasza:
#4:
>neked kell bizonyítanod önmagad számára
Lefordítom: a józan észt, a logikát és minden ismeretünket felrúgva hidd el, hogy vannak démonok, pedig nevetségesen nyilvánvaló, hogy semmi értelme feltételezni őket.
8/24 anonim válasza:
Igazad van joker!
A laccózódémon meglaccóz és foglyul is ejt míg a veccőződémonok "csak" elveccőznek!
9/24 anonim válasza:
Igen léteznek.
Még a télapó is.
Mert arrol is készült film:D
Egyépként bármire ki lehet tenni azt a kitüzött hogy igaz történet alapján.
Általában minden filmnek ki irja a procuderét és az iroját.
Üdv:Jézsuska
10/24 anonim válasza:
De azért a veccőződémon sem kútcsa, őt is kerülni kell messziről, mert mély sebeket okoz az áldozatainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!