Milyen természetfeletti emberi lényekről tudtok?
Gondolok én itt most olyanokra, hogy médium, sámán, satöbbi. Olyanok, akik megtartják az emberi alakjukat a magic alatt és nem változnak állatokká, plusz nem olyan ismertek, mint például a vámpírok. Mini történetet szeretnék írni, és mindenképpen természetfeletti témájúra gondoltam, amihez pedig ilyen ötletek kellenének, csak sajnos nem tudok sok ilyen természetfeletti teremtményről.
Utánanéztem már interneten is, de nem találtam túl sokat, amit meg igen, az olyan, hogy betegséget ismer fel meg ilyenek, és ezek nem az igaziak a számomra.
Hálás lennék, ha tudnátok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Így jó hogy nem kapsz választ ha törölteted őket!
Troll kérdés!
Az Érmelléki Kuglófemberről tudok, ez egy nagyon gonosz sütőipari szörnyeteg aki elviszi az embereket és utána megeszi, kuglófhangokat ad ki és vanília illata van.
A másik a Kiskunbüdösfütykösi Repülőnyelv...ez egy hatalmas nyelv, ami repül, és mindent megnyal amit megpillant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!