Mi van veled, semmi?
A legjobb ez a párbeszéd:
-Mizujs?
-Semmi kül.
Ettől hányni tudok.
Seeeemmi?
Hát a semmi az NEM VAN!
Épp hogy nincs!
NOOOOrmális??? :D
Eleve nem értem mit gondol, aki ilyet kérdez, miközben elég gyakran találkoztok. Hogy vagy/mi újság stb. értelmetlen kérdések amikre értelmetlen választ lehet adni. Akivel minden nap beszéltek, nem így fog kezdeni egy beszélgetést, akivel meg nem beszéltek nem értem miért próbálkozik ilyen eleve halott módszerrel.
Akivel pedig rég nem találkoztatok, annak nem azt fogod rá mondani, hogy semmi. Ott jogos is a kérdés, kíváncsi mi történt veled, mióta nem láttátok egymást és arra ezt el is tudod mondani.
Én úgy vagyok ele pl közösségi oldalon ha nem írnak rám én se írok az illetőre. elmondom miért, mielőtt jönne a kioktatás.
Sokszor próbáltam bármelyik ismerősömnél a kezdeményezést, jópárszor, mindig én kérdeztem, a túloldalon tőlem sosem kérdeztek semmit. Értelmét nem látom a bájcsevejnek. És nem a primitív kérdésekkel jöttem mint a mi van veled, vagy a mizu... NEm. Normális témát próbáltam feldobni, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!