Istenről miért nem szabad kérdezni?
Olvastam ma egy ilyen kis szöveget, hogy Istenről nem szabad kérdezni a szellemeket és egyéb lényeket, ilyen quija táblán és még sok máson, amivel kapcsolatba lehet lépni velük.
Mi az oka, tudnátok cikkeket linkelni?
mert a keresztapáról nem beszélünk kívülállóknak.
ha kérdezel és megtudsz valamit, el kell hallgattatniuk.
Istenben hiszek, jelen van az életembe, apróbb jelekkel segíti mindennapjaimat.
Tegnapi napomat átadtam Számára, hogy Ő irányítsa, illetve a körülöttem lévőket is valamelyest, és nagyon jól sikerült.
Hallottam, de nem, köszönöm.
Kérdező,
Nem kell cikk szerintem. Gondolj bele az Ouija táblára, vagy magára a médiumi szeánszokra. Gondolod, hogy ott valóban egy szellem jelenik meg? A démon annyira okos, hogy akár a médiumot is megtévesztheti (nem mindig) és az Ouija táblánál, pedig azt állít, amit akar.
Elsőnek hazudik, majd elkezdődnek a kellemetlen dolgok körülötted (pl:házban).
Ha Istenről beszélsz, az felhergeli. Ráadásul lehet itt arra gondolni, hogy vannak dolgok, amelyeket tilos a démonok esetében. Sok helyzetben az emberek sem értik, hogy minek. Mindez azonban (kérdezgetés...stb) arra szolgál, hogy a démon beférkőzhessen, vagy jobban aktívabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!