Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan működik a kártya...

Hogyan működik a kártya jóslás és a mágia? (Olyan személyek válaszát várom akik benne vannak a témában. )

Figyelt kérdés

Mostanában foglalkozom ezzel a dologgal, meg olvasgatok róla, persze nem úgy hogy meg akarok tanulni jósolni, vagy ilyesmi. Nem igazán értem,mert ugye vannak látók, akik a vízióik alapján jósolnak, de segítő eszközként használnak mást is, meg vannak akik nem látók csak jósok. Ezek az emberek (az utóbbi) csak szakszerűen értenek ahhoz hogy olvassák ki amit a kártya vagy bármi más mutat nekik, vagy a legnagyobb szerepet az intuíció kapja? Illetve a látók és csak jósok közt is egyaránt vannak olyanok akik a sorsban, vagy a szabad akaratban hisznek? Ez ilyen vegyes, nem az a jós eszközétől függ?

Meg olvasgattam a mágiáról, hogy sok jós evvel is foglalkozik. Ennek mi az alapja, csak úgy nagy vonalakban. Pl ha szerelmi kötést csinálnak vagy le vesznek egy rontást? A hogyan működieket nem csak a külsőségekre értem hanem hogy mi a mélyebb magyarázata.

2015. máj. 16. 21:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%
Kitalálnak valami közhelyes ökörséget, a sok birka meg elhiszi. Kb. ennyi.
2015. máj. 16. 21:55
 2/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egyértelműen kiírtam a kérdésben hogy olyanok válaszát várom akik tudnak is ezt azt erről, minthogy te nem hiszel ebben,nem hinném hogy értesz a témához, csak jártatod a szád, köszönöm a felesleges hozzászólásod.
2015. máj. 16. 22:02
 3/23 anonim ***** válasza:
78%

Sem a látnokok, sem a jósok, sem az ezótévés csodabármik nem látják a jövőt. Aki ezt állítja vagy hazudik, vagy téved. Azt nem tudom, hogy a látnok milyen módon jut információhoz(gyanítom sehogy, a látók általában valamilyen vallási rituáléval álltak összefüggésben), de a jós, aki kártyát, rúnát, vagy bármi mást használ csak lehetőségekre következtet a kirakott jelekből. Ha van némi intuitív érzéke, akkor a valószínűbb lehetőségeket fogja megtalálni. Ha nincs, akkor meg azt fogja állítani hogy van, és jó sok pénzt elkér...mindegy.

Annak, amit ezek a jósok mágia néven művelnek az alapja a hit. Ha te elhiszed, hogy rontás, vagy átok van rajtad, akkor tényleg elkezded látni a balszerencsét, ami ér. Ha nem voltál jó passzban az utóbbi időben, akkor pláne könnyű elhinni. Ha a jós, mágus, próféta, vagy táltos elvégzi a rituálét, és kellően hiteles volt, akkor elhiszed, hogy megtörte, és ez nyomot fog hagyni a kedélyállapotodon. Ha bizakodóbban állsz hozzá az élethez, mert ugye az átkot megtörték neked jó pénzért, akkor már csak pszichológiai alapon is szerencsésebb leszel. A szerelmi kötés, amit ezek az emberek csinálnak ugyanígy működik. Elhiszed, hogy az illető már hozzád tartozik, ezért magabiztosan közeledsz majd felé. Hiszen mit ronthatnál el, ha le van rendezve az egész? Na az a mágia, amit ezek az emberek művelnek nagyjából így működik. Ha nem kérnének ilyen pofátlan pénzt érte, még nem is lenne vele nagyobb baj.

2015. máj. 16. 22:11
 4/23 A kérdező kommentje:

Van még egy kérdésem.

Akik nem hisznek ilyesmiben mért böngészik az ezotéria témában feltett kérdéseket, és mért írogatnak bele?

2015. máj. 16. 22:20
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
Trollkodásból, vagy egyszerűen azért, mert szeretnék megváltani a "babonás ezósokat". Azt magasról mellőzik, hogy az amit ma tudománynak neveznek, az jobbára a magiae naturalis-ból nőtt ki. A tudomány az a mágia, amit már sikerült megmagyaráznia valakinek. Aki az ezósokba beleköt, általában középsulis fizikára alapoz. Azzal meg nem nagyon lehet cáfolni a mágiát. Sem bizonyítani a materializmus abszolút voltát.
2015. máj. 16. 22:25
 6/23 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor te ezek szerint a középsulis fizikára alapozva jelentetted ki hogy az összes látó csaló.
2015. máj. 16. 22:31
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Én 13 év tapasztalata alapján. Meg az alapján, ahogy a mai látók leírják azt, amit látnak.
2015. máj. 16. 22:48
 8/23 A kérdező kommentje:
Erre nem tudok mit mondani. Talán rossz emberekkel találkoztál, és tapasztaltál. Akkor sem igaz hogy az összes látó csaló, meg hogy nem látnak semmit, pláne hogy a jövőt nem látják.
2015. máj. 16. 23:00
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Dehogynem igaz, akárhogy is kapálóztok. Majd ha rendes bizonyítékot mutattok az ökörségeitekre akkor komolyan lesztek véve, addig meg élvezzétek az értelmes emberek beszólásait.
2015. máj. 17. 01:10
 10/23 anonim ***** válasza:
36%

Meglehet, hogy nem a megfelelő emberekkel találkoztam, igaz. De Edgar Cayce óta tényleg nem volt hiteles látó a piacon. Rengeteg időt töltök kereséssel, de mégsem találok senkit. Olyan jóst is nehéz találni, aki tényleg jól értelmezi a jeleket. Olyat meg, aki nem csak sufnivarázslással foglalkozik, hanem valódi arlánumot kutat, szinte lehetetlen. Főképp azért, mert ezek az emberek nem hirdetik magukat, nem adják el a tudományukat pénzért.

Azok, akik kötést csinálnak, rontást vesznek le, nem tudják, miként működik az, amit csinálnak, és nem is érdekli őket. Jobb esetben valami hangzatos, de nevetséges magyarázatot adnak rá, a többség még ennyit sem. Persze nem azt mondom, hogy mindegyikük sunyi, és átver. Sokan tényleg hiszik, hogy képesek szerelmi kötést tenni, vagy rontást megállapítani, és megszüntetni, nem feltétlen rosszindulatból teszik ezt. De ettől még ugyanazokat a módszereket használják, mint azok, akik szándékosan átvernek.

2015. máj. 17. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!