Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan működik a kártya...

Hogyan működik a kártya jóslás és a mágia? (Olyan személyek válaszát várom akik benne vannak a témában. )

Figyelt kérdés

Mostanában foglalkozom ezzel a dologgal, meg olvasgatok róla, persze nem úgy hogy meg akarok tanulni jósolni, vagy ilyesmi. Nem igazán értem,mert ugye vannak látók, akik a vízióik alapján jósolnak, de segítő eszközként használnak mást is, meg vannak akik nem látók csak jósok. Ezek az emberek (az utóbbi) csak szakszerűen értenek ahhoz hogy olvassák ki amit a kártya vagy bármi más mutat nekik, vagy a legnagyobb szerepet az intuíció kapja? Illetve a látók és csak jósok közt is egyaránt vannak olyanok akik a sorsban, vagy a szabad akaratban hisznek? Ez ilyen vegyes, nem az a jós eszközétől függ?

Meg olvasgattam a mágiáról, hogy sok jós evvel is foglalkozik. Ennek mi az alapja, csak úgy nagy vonalakban. Pl ha szerelmi kötést csinálnak vagy le vesznek egy rontást? A hogyan működieket nem csak a külsőségekre értem hanem hogy mi a mélyebb magyarázata.

2015. máj. 16. 21:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A kártyavetéssel lehet esélyt latolgatni,embert értelmezni,időpontot megjósolni.

Pl.Ha te megkérdezed hogy XY mit érez irántad és hogy lesztek-e még együtt és ha igen mikor.

Akkor azért annyit látni hogy van-e esélyed nála.Ill.mit akar tőled és mikorra lehet ebből valami.Viszont a kártyából nehezen lehet jövőt megjósolni. Legcélszerűbb mindig a múltat,jelent és a közeli jövő esélyeit latolgatni.5 évre nem célszerű és nem is biztos a vetés.Hiszen bármikor bármi megtörténhet.

Tegyük fel kivetem neked hogy van esélyed arra hogy együtt legyél a volt pároddal ekkor meg ekkor mert szeret.De aztán rákérdezel arra hol kapsz munkát.És kijön a külföld.Te kimész és az esélyed kevesebb lesz arra hogy összejössz a volt pároddal...

2015. máj. 18. 22:31
 22/23 anonim ***** válasza:
:):)
2015. máj. 19. 04:44
 23/23 anonim ***** válasza:
a múlt és a jövő annak tárul fel, aki a jelen(ben) él
2015. máj. 19. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!