Hogyan működik a kártya jóslás és a mágia? (Olyan személyek válaszát várom akik benne vannak a témában. )
Mostanában foglalkozom ezzel a dologgal, meg olvasgatok róla, persze nem úgy hogy meg akarok tanulni jósolni, vagy ilyesmi. Nem igazán értem,mert ugye vannak látók, akik a vízióik alapján jósolnak, de segítő eszközként használnak mást is, meg vannak akik nem látók csak jósok. Ezek az emberek (az utóbbi) csak szakszerűen értenek ahhoz hogy olvassák ki amit a kártya vagy bármi más mutat nekik, vagy a legnagyobb szerepet az intuíció kapja? Illetve a látók és csak jósok közt is egyaránt vannak olyanok akik a sorsban, vagy a szabad akaratban hisznek? Ez ilyen vegyes, nem az a jós eszközétől függ?
Meg olvasgattam a mágiáról, hogy sok jós evvel is foglalkozik. Ennek mi az alapja, csak úgy nagy vonalakban. Pl ha szerelmi kötést csinálnak vagy le vesznek egy rontást? A hogyan működieket nem csak a külsőségekre értem hanem hogy mi a mélyebb magyarázata.
Nagyszerű hogy egy normális ember nem olvassa a kérdésem...:(. Nincs itt valaki akivel tudok beszélgetni...?
Már olvasgatásból rá jöttem hogy a kártya jósoknak is az intuícióján van a hangsúly, meg hogy vegyesen vannak jósok akik a sorsban vagy szabad akaratban hisznek, de a mágiáról még továbbra is szeretnék kérdezni.
A kártyáknál van útmutató.
Ha veszel olyat, akkor kell lenni hozzá. Többféle van.
A mágia meg.... mire gondolsz?
A mágia esetében is vannak könyvek, hogyan kell csinálni...stb.
Szia!
A kártyajósok nem jósok pontosítanék kártyavetőre. :) Sokféle kártyából lehet jósolni arra hogy egy-egy kérdésben mi vár ránk.A cigánykártyát lehet a legkönnyebben értelmezni.Ez a beszédesebb kártya.Nos ahhoz hogy valaki kártyát tudjon vetni szükséges egy ember aki fogékony erre és aki könnyen kitudja zárni a külvilágot és a saját gondolatait.Kell hozzá némi kreativitás is.Majd kell hozzá egy csomag kártya amit vetés előtt Teliholdkor kiveretünk.Majd kizárjuk a külvilágot és a saját magunk gondjait,gondolatait és felteszünk pár értelmezendő egyszerű kérdést.Az értelmezéshez ajánlatos először könyvet venni,de ha beletanulunk már fog menni magunktól is.Persze sokan úgy tartják magunknak nehezebb kártyát vetni mint másoknak...A kártya elsősorban is útjelző és nem jóseszköz.
A látnokok már többek.Nekik nem feltétlenül szükséges a kártya.Ők valóban jósok.Szellemet tudnak idézni,rontást tudnak levenni ill.rontani is tudnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!