Mennyire hisztek a kartya joslasba?
Figyelt kérdés
Parom edesanyukaja megmondta h kedden megyek orvoshoz pedig nem is tudta. Nem tudta hogy van egy olyan kerdes h lehet h terhes vagyok es josolt nekem meg a paromnak es konkretan megkerdezte h lehetseges e hogy terhes vagyok?! Mert mindkettonk mellett ott az a lap... Tudni kell h februar 3 ota nem volt meg sok terhessegi jelem volt de 2 negativ tesztet csinaltam. Es most megjott 3 napra.2015. ápr. 6. 08:26
2/4 anonim válasza:
Majd ha piros hó esik nyáron 35 fokban... akkor talán icipicit hiszek benne, feltéve, hogy ezt előtte percre pontosan megjósolja valaki.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint működik a jóslás, akinek megvan az ehhez szükséges szenzitivitása, megérzi mi történik másokkal. Főleg családon belül működik ez a megérzés nagyon sokaknál. Anya gyermek viszonylaban. A kártya csupán egy eszköz ami segít kifejezni ezeket a megérzeseket.
4/4 anonim válasza:
Nekem nehanyszor mar josoltak es sajnos mindig bevalt.
Tobbek kozott egyszer azt mondta a jos(olo), hogy lat egy gyereket ami nem fog megszuletni?!? En azt sem tudtam, hogy terhes vagyok viszont kesobb volt egy abortuszom.
Ennek ellenere hiszek is meg nem is a kartya joslasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!