Ti hisztek a jóslásokban?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ti hisztek a jóslásban, szerintetek, ha elmész egy jósnőhöz, és jósol az igaz lehet? Esetleg tapasztalat?2014. aug. 18. 13:24
2/8 anonim válasza:
Természetesen nem.
Nem csak azért, mert nem létezik a jövő, hanem mert szélhámosak.
3/8 anonim válasza:
Hiszek a jósokban, tapasztalatból. Ha érdekel, dobj egy levelet.
4/8 anonim válasza:
MÚLT az van, hiszen megváltoztathatatlanul megtörtént.
JELEN az csak egy pillanat, mert múlttá változik.
JÖVŐ az kiszámíthatalan, ezért előre megmondani nem lehet.
.
Ha a jósok hivatásuk magaslatán lennének, akkor egyetlen nagy forgalmú jósnő sem bukott volna be a NAV-nál!
Több is bebukott...
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.:) Lehet azért kipróbálom egyszer, hátha beválik.
2014. aug. 19. 00:29
6/8 anonim válasza:
Ez mind badarság! Pl a kártyából húzás! Amikor húznál kártyát akkor valami más irányítja a kezed,h azt húzd?xd Te alakítod a jövőd! Egy öngyilkos ezt eljátszotta! Elment jósnőhöz hosszú életet ígért neki,másnak megölte magát! Ez nem tudom h kacsa,vagy megtörtént,de a lényeget remélem érted
7/8 anonim válasza:
nem lehet a jovot megjosolni mert megvaltozik ha mar beleneztel maskulomben meg ha tudod h valami rosz fog a jovoben tortenni akkor nem hiszem h nem tennel ellene
8/8 anonim válasza:
Nekem 15év után,3 sikertelen lombik után megmondták,hogy lesz gyermekem.Egy idegen cigánykártyából kirakta...Ez már 6éve volt,és van egy kislányom,aki természetes módon fogant...Akkor annyira szkeptikus voltam,nem akartam elhinni,ezért rá pár hétre elmentem egy másik kártyavetőhöz és ő is ugyanezt kirakta nekem...Én azóta elhiszem teljesen,ami kijön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!