Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti hisztek a TV-s jóslásokban,...

Ti hisztek a TV-s jóslásokban, rontáslevételben, pénzbevonzásban?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Az egyetlen személy, aki ott pénzt vonz be, az a jós.
2013. aug. 29. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. aug. 29. 11:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Én sem
2013. aug. 29. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs a tomor valaszert, de egyszeruen nem hiszek benne. Egy szo az egesz: tomeghulyites. Ha ugy vesszuk, a horoszkop is egyfajta joislas, nem? ...Hmm.
2013. aug. 29. 22:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj.
2013. aug. 29. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:
A horoszkópokban azt írják le, ami mindenkire nagy valószínűséggel igaz. Régebben hittem benne, de már nem. Ez olyan mint valami vitaminreklám, ahol azt kérdezik a nézőtől, hogy: Néha levert, fáradt, nincs étvágya, fáj a gyomra? Mindenkivel megfordulnak ilyenek.
2013. aug. 29. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg a horoszkóp nem kerül semmibe, egy valag helyen meg lehet nézni ingyen.
2013. aug. 29. 22:16
 8/8 t_GaRami_a ***** válasza:
Ne szidjátok ezeket, az ECHO.tv-n néha 500000x-es energiát küldenek, tényleg van ilyen, egyszer láttam. :D Na mielőtt valaki félreérti ezek akkora baromságok, mint az a hülye érintés nélküli szappan. Nem számít, hogy előtte miben turkálsz, ha megérinted, soha nem lesz többet tiszta a kezed. Mintha nem azután mosnám meg, miután már rányomtam.
2013. aug. 31. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!