Én abban hiszek, hogy én irányítom a sorsomat, de néha jó egy-egy jóslatot meghallgatni, hogy tudjam, azt akarom-e, amit jövendölnek, vagy nem. Ha nem, akkor meg lehet ellene tenni.
Voltam egy hapsinál, aki rádnéz, és pár perc alatt megmondja, hol volt eltörve a csontod, milyen testi-lelki sérüléseket szenvedtél, évre, és hónapra pontosan megmondja, mikor váltak el a szüleid, és még egy csomó más dolgot, úgy, hogy előtte tényleg nem tud rólad semmit. Mikor voltam nála, és már egy csomó tényszerű, és igazolható dolgot elmondott, amiknek egy jelentős részéről csak én tudtam, akkor mondta, hogy ő nem szokott jósolni, de muszáj megosztani, hogy azt látja, hogy 2,5 éven belül meglesz az első, de az is lehet, hogy már a 2. gyerekem is. Mivel ez még akkor volt, amikor egyáltalán nem akartam gyereket, nemhogy olyan rövid időn belül, először bepánikoltam, de aztán egyszerűen csak odafigyeltem a védekezésre, és nem lett 2,5 éven belül sem 1, sem 2 gyerekem.
Lehet, hogy a jóslata nélkül nem figyeltem volna annyira. Lehet, hogy sokszor egy jóslat tényleg az akkor legvalószínűbben bekövetkező jövőképet mutatja, de azáltal, hogy beleláttunk, változtathatunk rajta. Az életem az enyém, és úgy gondolom, hogy mindenképpen az én döntéseim irányítják legnagyobb részben.
>nem vagyok olyan nagy valássos gyerek
>de azt tudom hogy Isten ki jelentette
0/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!