Hisztek a jóslásban. A többi lent, engem megdöbbentett. Mit gondoltok?
Nem hiszek. Akkor hinnék, ha következetesen mindig bejönne a jóslatuk.
Az általad leírt eset pedig teljesen logikus, valaki elmesélte neki, hogy otthon tartod a feleséged hamvait. Mivel nálunk ez még szokatlan, valószínűleg bőven pletykálnak róla az emberek. Innentől meg nem olyan nagy ügy a nyakadba esnie az utcán..
anyukam 22 eves volt, egy honapos terhes mikor elment egy josnohoz. meg az apa sem tudta, hogy gyereke lesz, egyedul anyam. a josno egybol tudta, hogy anyuakm terhes, de azt mondta neki, hogy habar terhes, nem lesz gyerek. a testverem egy hettel a szules elott meghalt.
nekem ennyi eleg.
egyszerű pszichológia.Mindíg lehet olyat mondani amit utólag úgy lehet értelmezni,mintha előre megjósolták volna.
VAn erről kb 5 könyv is, ahol tanulhatod a mondatokat. Az a gond, hogy utólag, ha megtörténik valami,akkor te az agyadban már módosítottad amit mondott,a szavakat ésmég egyértelműbbé teszed.
Én nehezen hiszek az ilyesmiben. Őszintén szólva néha szeretnék. Más kérdés, hogy nem akarnám tudni előre a jövőmet, mert bízom abban, hogy a jövőm csak tőlem függ.
Ennek ellenére, aki képes lehet ilyesmire, szerintem biztos nem arra fogja használni, hogy meglássa a lottó számokat. Nem is tudom, hogy ez hogyan működik, de nem hiszem, hogy valaki mindent képes látni a jövőben. Egyszerűen csak megérez bizonyos dolgokat, adott személy jövőjével kapcsolatban.
A lottó pedig tárgy, pénz. Ezáltal előre nem érezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!