Mit gondoltok a névnapokról?
A névnap plusz egy nap, ami kicsit más az ünnepeltnek, mint a többi. Ebben a negatív világban, amikor mindenki minden ünnepet ignorál, mert az a divat, őszintén örülök, ha valaki örül egy ünnepnapnak.
Te csak beálltál a sorba, íme a sor:
A szülinap baromság, mert anélkül is öregszünk.
A Valentin nap baromság, mert a szerelmesek ünnepe nem csak egy nap, hanem mindennap.
A Karácsony baromság, mert a pénzről szól.
A Télapó baromság, úgysem létezik.
A Húsvét baromság, a nyuszit meg kell enni, nem tojást várni tőle, a kölni meg büdös.
A Szilveszter baromság, mert akkor kötelező bulizni.
Mindenkinek olyan az ünnepe, amilyenné teszi és ahogyan megéli. Manapság, pláne a fiatalok körében divat és trendi szapulni az ünnepeket. De majd elmúlik ez a trend is, és az ember majd újra örül nekik :)
Egyedül a karácsont nem csípem, azt is a kötelező pofavizit miatt, itthon simán jól ellennék. Én se tudom szinte amúgy, kinek mikor van névnapja, egyedül szinte Facebook-ról jövök rá, hogy mi ilyen és olyan nap van. Ha eszembe jut, akkor felköszöntöm az illetőt, ha meg nem, akkor nem. Én se várok a saját névnapomon semmi különöset, mert tudom, más se ezt nézegeti.
Nagyival meg ne foglalkozz, köszöntöd majd a rokont születésnapján meg egyéb ünnepekkor. De ennyire azért felfújni se kell a névnapos dolgot...
Én néha a sajátomat is elfelejtem mikor van..amúgy nem is igazán érdekel kinek mikor van. Pl apámat nem köszöntöttem fel mert nem tudtam mikor van, anyámat meg csak azért mert előttem szóba hozta valaki, így akkor már jó, felköszöntöttem.
Ha ezért valaki besértődik, hát ez van. Az már nem az én problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!