Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem reagálta ezt kicsit tul?...

Nem reagálta ezt kicsit tul? Mit gondoltok

Figyelt kérdés
tudni kell hogy nem rég fesztés féle volt nálunk. Egyik ismerősöm lejött és én behívtam, de csak a folyosóig a lakásba(ami közvetlenül a bejáfrati ajtó előtt van), ahol le volt teritve egy újság papir a bejárathoz azon pedig homok volt, ugye a cipő miatt..ahogy ott lehuzzuk stb..nem volt különösebb lom" főleg nem a folyosón. Az én szobám rögtön balra az első szoba ott kukucskált be, mivel egy progit kerestünk a neten. Mikor elment én olyan "lebaszást kaptam" hogy én hogy merek ebbe lomba behívni valakit, hogy mit fog az a fiu mondani, hogy én őt csufosítom. Zengett a ház, hogy én nagy trehány, szar ember vagyok, akárcsak apám...stb.. Anyám összetrörte a poharat, fogta kihányt mindent a konyha asztalról a folyosóra ruhákat a szekrényből mondván legyen akkor tényleg lom"..üvegcserépbe mászkáltam..és hasonló. Komolyan megilyedtem tőle, nem mertem hátat fordítani neki. és akkor hogy én takarodjak az életéből, ő nem akar már senkit, egyedül akar élni, senkire nem akar mosni főzni...hogy én nem takarítok soha nem porszivóznék fel poharakat nem rakom el magam után (holott ő sem:) stb..ez ment kb 2 órán keresztül szünet nélkül de a lényeg, mindez azért mert az a srác bejött a folyosóig. Olyan szinten ideg volt benne azthittem összeroppan, már aggódtam érte. Régen ezek rendszeresebbek voltak, mára hogy idősebb lettem és megvédem magam ritkábbak, de még most is előfordul. Szivem szerint elköltöznék de sajna most barátnőm sincs, és pénz sem annyi hogy...apa már meghalt, testvérem nincs.
2012. márc. 9. 11:32
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi ha sok a hiba az irásomban..teloról irtam:)
2012. márc. 9. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. márc. 9. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy túlzás volt. Nálunk is ez van, elég egy rossz szó, egy anyámnak nem tetsző mondat, egyből kiakad és elkezd őrjöngni, mikor épp rájön az őrület. Elmond minket mindennek, ki akar tenni engem (20 éves vagyok, de még egyetemre járok) és a 16 éves gimnazista húgomat az utcára, hogy ő un már minket, tartsuk el magunkat, hagyjuk őt békén, szálljunk ki az életéből és soha többé ne lásson minket. Ez az anyai szeretet?! Sajnos ő a hétköznapokban is érezteti velünk, hogy csak nyűg vagyunk a hátán és örülne, ha kilépnénk az életéből, szóval ezt valamilyen formában szinte minden nap megkapunk. Apám és anyám a legtrehányabb, legkoszosabb, legundorítóbb ember az egész környezetemben, a sz*rt a WC-ben hagyják, a s*ggüket a mosdótálban mossák ki, azonkívül 1 héten 1-2x ha fürdenek, kezet pedig soha semmi után nem mosnak, a szappant hírből ismerik talán. Ehhez képest, ha a cicám bennvan a házban és felugrik a kanapéra, fújjgatnak, hogy macskaszőrös lesz a ruhájuk és vigyem ki azt a "koszos dögöt".

Tudom, sajnos az egyetlen megoldás a költözés lesz, de ez az anyagiak miatt nem kivitelezhető még, abszolút semmiféle segítséget nem kapok, hogy önállósodni tudjak (pl a szaktársaimnak mindnek kifizetik az albérletet, nekem még a kollégiumot sem fizették ki, így ott kellett hagynom, mert a diákmunkás bér kajára sem elég) és még vissza is húznak eléggé az állandó zsarolásaikkal, a lelki terrorral. Nem könnyű, de az ilyen ember mellől menekülni kell, amint lehet. A te anyukádnak is és az enyémnek is pedig pszichés problémái lehetnek, normális ember így nem akad ki a semmin. De tenni úgysem lehet semmit ellenük, hisz ők szentül hiszik, hogy ők a legtökéletesebb emberek a földön.

2012. márc. 9. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
uh hát nem irigylem az életed e tekintetben. Nekem hálistan azért nem minden nap ilyen, csak mikor rájön összejönnek neki a dolgok a munkahelyen is, mivel ott nem engedi ki a gőzt ha valami nem tetszik neki, mivel félti a munkahelyét ugye....:s másik.....ezért otthon csattanak el a dolgok, robbannak egy apróság miatt. De ez a minapi hát...komolyan olyan állapotban volt hogy az embertelen, említettem neki ez már beteges felfogás, elmehetne pszichológushoz..hát akkor még jobban nekem állt. Hogy..igy ugy. Pedig ez tényleg beteges..az a srác miután kiment tőlünk beült a kocsiba a párjához és ment a dolgára, foglalkozik ő azzal hogy....
2012. márc. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!