Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Dominik névről?

Mit gondoltok a Dominik névről?

Figyelt kérdés
Adnátok a gyermeketeknek? Vagy most már nagyon sok babát hívnak így?
2012. márc. 6. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Adnám, szerintem szép név. Amúgy köszi, hogy kiírtad a kérdést, nemrég elmélkedtem, mely fiúnevek tetszenek, tudtam, hogy egy favoritot elfelejtettem. :D
2012. márc. 6. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Elég sok kisfiú neve mostanában, nem rossz név, nekem végülis tetszik..
2012. márc. 6. 22:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik és nem adnám a gyerekemnek.
2012. márc. 6. 22:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem igazán tetszik.
2012. márc. 6. 22:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Mostanában minden második kisfiút így hívnak. A tömegnevek sosem tetszettek, ennél fogva nem adnám. Bár azt megjegyzem, hogy nekem hangzásilag sem nagyon jön be. Viszont nem az én gyerekem, ne mások véleménye döntsön, az a fontos, hogy neked tetszik e :)
2012. márc. 6. 23:08
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Így hívják a HT ifiakadémián az egyik legtehetségesebb játékosom. Sajnos nem igazán nagy durranás ő sem, de két megfelelő skillje van, és egyik sem a minimumon, úgyhogy tetszik.
2012. márc. 6. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, a saját gyerekemnek nem adnám, de ettől függetlenül nem tartom szörnyű névnek. A szomszéd 10 év körüli kisfiút is így hívják, ő jut eszembe erről :)
2012. márc. 6. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nem adnám. túlságosan felkapott és a hangzása sem tetszik. plusz vmi miatt nem tartom férfias névnek
2012. márc. 6. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Magyarul kiejtve, hogy Dominik,szerintem nevetséges.Az még nevetségesebb, hogy Domi,Domika,Nika,Nikó...

Viszont pl ha amerikai akcentussal kimondom, hogy Dominic,akkor az nagyon vagány,felnőttkorban szexi.Magyarban viszont gáz...

2012. márc. 7. 00:33
 10/15 anonim ***** válasza:
11 gyereket számoltam hirtelen össze,akiket így hívnak, és szerintem még egy párat ki is felejtettem. Unokatestvéremék gyereke, szomszéd gyerek, kollégáim gyerekei, férjem rokonságának gyerekei, ismerősök gyerekei. Nekem az egyedibb, nem szokványos nevek tetszenek jobban.
2012. márc. 7. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!