Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy 17 éves fiú együtt alszik a nagyijával?

Figyelt kérdés
Egy ágyban alszanak, csak szimplán szeretetből. Nekem ez olyan "beteges"... 17 éves, annyi lányt megfektetett már hogy ő maga sem tudja, és együtt alszik a nagyanyjával. Jó persze nem kell rosszra gondolni, már kicsinek is bújós volt, de ez már túlzás szerintem.
2012. márc. 6. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
ez nem kicsit beteges..... szerintem nem épp a gyerek....
2012. márc. 6. 11:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Meszokás
2012. márc. 6. 11:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
én aranyosnak tartom, biztos nagyon szeretik egymást. nem valószínű, hogy bármelyikőjük is "úgy" gondolna a másikra. persze furcsa, mert ritka, de nincs ezzel gond.
2012. márc. 6. 11:41
 4/18 anonim ***** válasza:
24%
szerintem meg tök gáz!Én is ismerek ilyet!
2012. márc. 6. 11:47
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés, ez így van. Ez ilyen "majomszeretet". Már kicsi korában is ha a nagyanyja leült, akkor is mindig furakodott hogy az ölébe ülhessen, jó ekkor csak 5 éves volt. De ez mindig megmaradt nála, hogy ilyen bújós.

Meg a nagyanyja meséli hogy csak odamegy hozzá és megölelgeti őt. Nem is kell semmi beteges dologra gondolni hogy fajtalankodnának vagy ilyesmi, csak ennyire szeretik egymást. És ennyi idős korban már túlzás.

2012. márc. 6. 11:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Fura...
2012. márc. 6. 11:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Nála alszik a barátnője, akkor hárman alszanak az ágyban. Megvárják, hogy a nagyi elaludjon és tesznek valamit.
2012. márc. 6. 11:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát ez nem normális dolog az biztos... Én ismerek egy 18 éves srácot aki az anyjával! alszik egy ágyban. Az sem normális az 100%.

Szóval van ilyen de ritka, szerintem ezek már pszichológiai esetek. Nem tud leválni a szülőről...

2012. márc. 6. 12:04
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Nemrég volt itt egy kérdés,ahol a kérdező azt nehezményezte,hogy a 6,8,11 éves gyerekek az anyjukkal alszanak és a válaszadók 90%-a már azt sem tartotta normálisnak,nemhogy egy 17 éves fiút,aki a nagyanyjával alszik!

Szerintem sem normális dolog!Egy 17 éves az már majdnem felnőtt,elég fura,hogy még mindig a mamájával alszik!Én mindenképpen beteges dolognak tartom!

2012. márc. 6. 12:13
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg Ti vagytok betegek,nem az aki szereti a nagymamáját és vele alszik. Teljesen mindegy, hogy hány éves, nem azt mondom, hogy ez általános, de semmi különös nincs benne. Csodálkozom a kérdés feltevésen és a hőbörgőkön is.
2012. márc. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!