Mit gondoltok arról hogy egy 17 éves fiú együtt alszik a nagyijával?
Nem kamu kérdés, ez így van. Ez ilyen "majomszeretet". Már kicsi korában is ha a nagyanyja leült, akkor is mindig furakodott hogy az ölébe ülhessen, jó ekkor csak 5 éves volt. De ez mindig megmaradt nála, hogy ilyen bújós.
Meg a nagyanyja meséli hogy csak odamegy hozzá és megölelgeti őt. Nem is kell semmi beteges dologra gondolni hogy fajtalankodnának vagy ilyesmi, csak ennyire szeretik egymást. És ennyi idős korban már túlzás.
Hát ez nem normális dolog az biztos... Én ismerek egy 18 éves srácot aki az anyjával! alszik egy ágyban. Az sem normális az 100%.
Szóval van ilyen de ritka, szerintem ezek már pszichológiai esetek. Nem tud leválni a szülőről...
Nemrég volt itt egy kérdés,ahol a kérdező azt nehezményezte,hogy a 6,8,11 éves gyerekek az anyjukkal alszanak és a válaszadók 90%-a már azt sem tartotta normálisnak,nemhogy egy 17 éves fiút,aki a nagyanyjával alszik!
Szerintem sem normális dolog!Egy 17 éves az már majdnem felnőtt,elég fura,hogy még mindig a mamájával alszik!Én mindenképpen beteges dolognak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!