Mit gondoltok arról hogy egy 17 éves fiú együtt alszik a nagyijával?
Milyen jó itt minden válaszolónak, hogy a nagymamája palotában lakik! Az én nagymamám egy egyszobás lakásban él a városban, én falun. Amikor bulizok vagy dolgozok és elmegy az utolsó busz, a nagymamámnál alszok, vele egy ágyban. Alhatnék a földön is, de így kényelmesebb.
És meg is szoktam ölelni "csak úgy". Mert szeretem és ki tudja, meddig tudom még megölelni.
19/N
Igen,kedves utolsó válaszoló,az még rendben van,hogy időnként,ha a szükség úgy hozza,valaki a mamájával alszik,de a kérdés alapján ez a 17 éves fiú nem csak alkalmanként,hanem renszeresen a nagyijával alszik!
A kettő között óriási a különbség!
én sem értem a többséget. lehet tényleg mindenkinek a nagymamája űűűbergazdag.
az enyémhez, ha eljutok néha (nagyon távol lakik), én is egy ágyban alszom vele. Egy szobás lakásban lakik, és nem tartom furcsának azt sem, hogy vele alszom egy ágyban. Amikor a tesóm a barátjával elmegy, ők is egy ágyban alszanak (nagy az ágy), és akkor mi van?
És amikor csak tudom, megölelem a nagymamámat, mert ahogy az előttem néhánnyal kommentelő is írta, nem tudni, meddig ölelhetem még.
És lehet, hogy az a 17 éves fiú is a nagymamájával egy egyszobás lakásban lakik. Akkor hol aludna? Mi ebben a különös? Komolyan mondom, amennyi sznob van itt... és azt sem tartom abnormálisnak, hogy kötődik a nagymamájához. Létezik még szeretet, ez nem tetszik?!
Eléggé sajnálnivaló a gondolkodásmódotok.
Az, hogy 17 évesen együttalszik a nagymamival az tényleg fura, de kedves kérdező, te sem vagy komplett.
Ezt írtad egyik válaszodban:
"Már kicsi korában is ha a nagyanyja leült, akkor is mindig furakodott hogy az ölébe ülhessen, jó ekkor csak 5 éves volt. De ez mindig megmaradt nála, hogy ilyen bújós.
Meg a nagyanyja meséli hogy csak odamegy hozzá és megölelgeti őt. Nem is kell semmi beteges dologra gondolni hogy fajtalankodnának vagy ilyesmi, csak ennyire szeretik egymást. És ennyi idős korban már túlzás."
Az miért túlzás, ha megöleli és szereti a nagyanyját? Nem mindenki megy csak akkor a nagyszülőkhöz, amikor nyugdíjt kap.
SZóval az együtt alvás nem természetes, de az, hogy ölelgeti, és szereti, az normális, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!