Mit gondoltok az "elméletemről"?
Én úgy vettem észre, hogy egy férfi minél jóképűbb, annál inkább kiélvezi a helyzetét, és annál kevésbé akar/tud komolyan elköteleződni, vagy akár igazán hűséges maradni.
Nem akarok vitát szítani, és mindenki álláspontját elfogadom, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Az, hogy személyiségfüggő.
Aki személyiségre szerelmes típus, családot akar, hisz a házasságban, az hiába néz ki szuperjól, attól még jó férj lesz és jó apa. Aki meg egy csélcsap, felelőtlen majom, az lehet akár ocsmány is, akkor sem akar családot :)
Magyarán én azt tapasztalom, hogy ez nem külső, hanem belső függvénye.
Egyrészt az a véleményem, hogy nem találkoztál még elég férfivel ahhoz hogy ilyen elméletet alkoss, másrészt az rajtad is múlik, hogy mit váltasz ki egy másik emberből.
Lehet, hogy úgy csinálsz dolgokat, hogy az alapján nem tudnak komolyan venni.
az én bátyámról rengetegen azt mondják h váó micsoda pasi, és életében egy barátnője volt azzal is 2 éve van pedig már 24 éves és nagyon hűséges és gondoskodó
Ugyanígy az én barátomért is sokan odavannak de nála hűségesebb és szeretőbb férfival azelőtt nem találkoztam.
Szóval neveltetés kérdése h ki mire használja fel a külsejét, kérkedik vele és kihasználja, vagy tudatában van h helyes de nem törődik vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!