Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az "elméletemről"?

Mit gondoltok az "elméletemről"?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy egy férfi minél jóképűbb, annál inkább kiélvezi a helyzetét, és annál kevésbé akar/tud komolyan elköteleződni, vagy akár igazán hűséges maradni.

Nem akarok vitát szítani, és mindenki álláspontját elfogadom, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi!

2012. márc. 11. 13:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
általánosságban én is igazat adok neked. Viszont kivételek vannak. ebben az esetben pedig szerintem nem kevés.
2012. márc. 11. 14:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rettenetesen jóképű, keresztény barátom volt, aki a világ összes férfia közül a legjobb, és sosem csalna meg- gondoltam én. Aztán mégis...

Sose legyetek biztosak benne, hogy nem jön vihar.

2012. márc. 11. 14:01
 13/28 anonim ***** válasza:
26%

13:54

nem minden pasi egyforma!vannak tisztességes férfiak is,nem mindegyik keres más lábai közt boldogságot!

2012. márc. 11. 14:01
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerinted Berki Krisztián jóképű? Mert ő sem bírja ki pár hónapnál tovább valakivel.
2012. márc. 11. 14:06
 15/28 anonim ***** válasza:
Na a Berki szerintem iszonyat ronda. Épp ma néztem az újságba, hogy milyen kúp feje van, nem tudom miért tartják vonzónak, bár az is lehet hogy velem van a baj....
2012. márc. 11. 14:10
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez baromság. Én pl nem nézek ki rosszul, magas vagyok, sportolok, jó ruhákban járok, nem vagyok buta sem, és elég sok dologhoz értek (főzéstől a ház körüli munkákon át mindenhez szinte). Lehet, hogy nagyképűnek tűnök, és a felét sem hiszitek el annak, amit leírtam, de egy anonim oldalon nem sok értelme lenne hazudni magamról.

Most következik a lényegi válasz a kérdésre, a fentieket azért írtam le, mert szerintem szorosan kapcsolódik a felfogásomhoz.

Én a tökéletes lányt keresem magam mellé, aki nekem minden téren megfelelő. Igénylem, hogy tudjak vele beszélgetni, ne unatkozzak mellette, legyen ő is aktív, járjon koncertekre, sportoljon, legyen művelt, ne dohányozzon, éljen egészségesen, és tudjon szórakozni is, emellett ne legyen egy beképzelt pics@ ribanc sem, elfogadja a barátaimat, nem féltékenykedik, szeret utazni, nyitott, néha kicsit suta, stb.

Ilyen lányokat sajnos nagyon nehéz találni, viszont minden embernek vannak fizikai igényei, amiket sajnos, nem sajnos ki kell elégíteni, és igen ilyenkor szedek fel lányokat csak szexre, és semmi más nem lehet utána a dologból. Minden esetben előre közlöm, hogy ez csak a mai estéről szól.

Szóval szerintem az egésznek a nyitja az, hogy mennyire vagy magaddal szemben igényes. Jól látható, hogy a szerencsétlen emberek viszonylag hamar találnak maguknak egy saját szintjükön lévő párt, mert nekik javarészt mindegy, hogy kivel vannak, csak legyenek valakivel. Míg aki értelmes, az átlagnál jobban néz ki, több mindenhez ért, kevesebb szabadideje van a sport, és a barátai miatt, az kevésbé fog belemenni egy kapcsolatba olyannal, aki nem tökéletes neki, mert nincs rá szüksége, az ilyen emberek csak kielégítik az igényeiket.

2012. márc. 11. 14:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy természetesen nekem is volt olyan lány, akihez képes voltam hűséges lenni, és soha nem csaltam volna meg, mert senki nem volt annyira jó, mint ő, és nem is gondoltam más lányra, de vége lett, mert el kellett költöznie, és nem akartunk távkapcsolatban élni egymással.
2012. márc. 11. 14:33
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Berki undorító pasi,nem csak külsőleg..
2012. márc. 11. 14:34
 19/28 anonim ***** válasza:
49%
Persze, ugyanannyi megcsalós típuslehet a csúnyák közt is, de ők kinek kellenek?! Muszáj megülni a seggükön.
2012. márc. 11. 14:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Amikor összejöttem a párommal pont ezért nem bíztam benne. Magas, izmos, kék szemű hosszú szempillákkal és markáns arccal. Sok nő feltűnően bámulta. Én annyira féltékeny voltam, hogy le se írom miket csináltam. A legtöbb ismerőse mondta, hogy nem csalós típus, és tényleg nem. Tudnám, mert mint írtam nagyon hülye dolgokat csináltam.
2012. márc. 11. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!