Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az "elméletemről"?

Mit gondoltok az "elméletemről"?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy egy férfi minél jóképűbb, annál inkább kiélvezi a helyzetét, és annál kevésbé akar/tud komolyan elköteleződni, vagy akár igazán hűséges maradni.

Nem akarok vitát szítani, és mindenki álláspontját elfogadom, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi!

2012. márc. 11. 13:36
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
-----
2012. márc. 11. 15:40
 22/28 anonim ***** válasza:
miket csináltál? Bocsi de kíváncsivá tettél
2012. márc. 11. 15:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Ha megnézed, a pasiknak - édesanyjuknak és a társadalomnak köszönhetően - hatalmas nagy egójuk van. Igen, általánosítok, mert igaz.

Nem egy olyan hájas disznót láttam, akik kinevettek egy lányt, mert azon volt pár (i.e. 2-3) kg felesleg.

És nem egy akneheges, büdösszájú parasztot láttam, akik kinevettek egy lányt, mert annak előreáll az állkapcsa.

Mondhatnám tovább is.

2012. márc. 11. 16:03
 24/28 anonim ***** válasza:
Kocsiból figyeltem télen több órán keresztül, hirtelen spontán látogatások, kiszívtam a nyakát, hogy ott legyen a "bélyegem" és még sorolhatnám. Soha előtte nem voltam ilyen, csoda, hogy velem maradt. Ma már megbízok benne és eszembe se jutna ilyeneket csinálni, de abban az időben tényleg hihetetlen volt, főleg mivel mindenki tömte a fejem, hogy ez a pasi tuti félremegy.
2012. márc. 11. 16:05
 25/28 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig egy jóképű pasi elégedett magával, ő már nem akar bizonyítani.
2012. márc. 11. 16:10
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így van,személyiségtől függ.Sőt,én azt tapasztaltam,hogy aki randa,az nem feltétlenül kedves is.És fordítva is.Meg persze úgy is,hogy egy jóképű srác szivatott engem a munkahelyemen.Élmény volt.Úgyhogy ez nem feltétlenül van így.
2012. márc. 11. 18:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Az aki félrekefél önértékelési problémákkal küzd,És általában a kisfarkúak kefélnek félretöbbet.Tapasztalat.Tegnapi 13:48-as vagyok.
2012. márc. 12. 22:02
 28/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2012. márc. 12. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!