Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? (lent)

Mit gondoltok? (lent)

Figyelt kérdés
A fiam nagyon nem bírja a cigány származásúakat, mi magunk magyarok és svábok vagyunk, de az egyik testvérem cigány származású nőt vett el a másik testvérem pedig egy néger üzletemberrel kötött házasságot...A fiam keresztapja egy tisztességes cigány ember akinek mindig volt munkája, és normálisan él.De a gyerekkel nem törődik, múltkor bemutattuk neki nagyon ideges lett a gyerek...Mindig mondja a magáét és kiabál amikor a jönnek hozzánk testvéremék .Nekem semmi bajom a cigányokkal de ő nagyon utálja őket...Azzal fenyegetőzik ha nem tiltom ki őket akkor elköltözik...igazából egyiket sem akarom.. A fiam 20 éves Mit javasoltok?
2012. márc. 14. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mondd azt neki, hogy az ő egyik felmenője, azaz dédapja vagy dédanyja is cigány volt, és így benne is van roma vér.

Aztán gondolkodjon. Én sem bírom a cigányokat, DE!!!! a koszos, putris, az utcán csordában vonuló cigányokról van szó. (akik itt nálunk a városunkban az egyik legrégebbi utcába lettek betelepítve, ahova épeszű ember nem megy, szóval az ilyen "Kossuth utcai putris cigányokat ne szeretem), de aki dolgozik, tud viselkedni, ott szükségtelen is kiemelni, hogy cigány, mert nem téma.

2012. márc. 14. 18:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vállik be! A gyerek tudja az összes felmenőjét vagy 200 évre visszamenőleg, mert már ami felmenőink is kigyűjtötték anno... Szóval pontosan tudja hogy honnan származik...
2012. márc. 14. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem szervezd úgy, hogy akkorra hívd a testvéredéket amikor a fiadnak épp programja van és nincs otthon.

Ezen nem érdemes összeveszni vele, úgysem tudod meggyőzni, valamiért nem szereti őket, ha nem akar velük beszélgetni, akkor ne erőltesd, viszont azt meg neki kell megértenie, hogy a rokonaid, Te szereted őket, és kompromisszumot szeretnél kötni, hogy majd akkor jönnek, ha ő nincs itthon, vagy majd sűrűbben mész Te hozzájuk.

Szerintem ez a legésszerűbb.

Aztán majd lehet megbékél egyszer.

2012. márc. 14. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
A kérdés egy kicsi kusza nekem, de ha a 20 éves kisfiú nem hajlandó úgy viselkedni ahogy elvárod tőle, akkor nem is olyan nagy gond, ha elköltözik. Ez csak most jött elő? Az ilyen szintű ok nélküli gyűlölködés eltorzult lelkű embert takar.
2012. márc. 14. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Jézusom, szánalmas.

Nekem is van egy eléggé szélsőséges nézetű ismerősöm, neki is vannak cigány/félcigány rokonai, de velük jól elvan, nem nézi ilyenkor a bőrszínt, pedig a szóhasználatuk eléggé furcsa(more pl.) meg hangosak.

Hagyd elköltözni, ha nincs ennyi esze, hátha megjön.

Vagy esetleg ha van a rokonságban cigány kislány/ kisfiú akkor hozd őket egy légtérbe a fiaddal. A gyerekekkel nehezebb csúnyán viselkedni, mint a felnőttekkel.

2012. márc. 14. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
hívd őket akkor, mikor nincs otthon a fiad. nem feltétlenül kell őket megbékíteni, van amit nem jó erőltetni. meg amúgy miért baj az, ha elköltözik a fiad? nem sokára ígyis úgyis el fog
2012. márc. 14. 18:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt! Első osztályba haza kellett hozni első napon mert megkérdezte hogy a cigány osztálytársának miért magyar az állampolgársága ha cigány... Nem tudom, szeretem mert a gyerekem de hát ő ilyen..
2012. márc. 14. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a "cigány" inkább egy viselkedési forma, érdekes, hogy én sem bírom őket, viszont van két cigány haverom, de mivel nem gettóarcok tök jól kijövök velük.
2012. márc. 14. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy tipikus cigány mentalitás amit produkál. Oka nincs a gyűlöletre, mert nem bántotta az illető, de azért gyűlöli. Hááát, pont a cigányok szoktak így viselkedni.
2012. márc. 14. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
20 éves felnőtt ember tedd pár hétre ki a lakásból majd az utcán tök egyedül tanul valamit az emberi értékekről.
2012. márc. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!