Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? (lent)

Mit gondoltok? (lent)

Figyelt kérdés
A fiam nagyon nem bírja a cigány származásúakat, mi magunk magyarok és svábok vagyunk, de az egyik testvérem cigány származású nőt vett el a másik testvérem pedig egy néger üzletemberrel kötött házasságot...A fiam keresztapja egy tisztességes cigány ember akinek mindig volt munkája, és normálisan él.De a gyerekkel nem törődik, múltkor bemutattuk neki nagyon ideges lett a gyerek...Mindig mondja a magáét és kiabál amikor a jönnek hozzánk testvéremék .Nekem semmi bajom a cigányokkal de ő nagyon utálja őket...Azzal fenyegetőzik ha nem tiltom ki őket akkor elköltözik...igazából egyiket sem akarom.. A fiam 20 éves Mit javasoltok?
2012. márc. 14. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudod en is edes anya vagyok,.es van 1 felnott koru lanyom is ,.de ha ilyen hisztit leverne nekem ,a csaladom miatt vagy eppen barat rokon miatt,.feltetel nelkul kozolnem vele hogy lehet menni ,.es tudod miert?mert

1 En neveltem fel ot nem o engem

2 ha en nem valogatom meg a barati tarsasagat ,.akkor ugyan ezt el varom legyen az a lanyom,.es plane akkor ha csaladrol van szo,.

szeretem a gyerekemet de ha nem is a rokonsagat de engem mint szulot tanuljon meg tisztelni es elfogadni azokat akik nem idegenek neki meg akkor is ha nem kozeli rokonok,.vagy eppen ha nehez is ,.

nem lehet mindenki egy velemennyel !!ezt ala irom ,.

de a felnott fiad viselkedjen felnottek modjara ,.ne pedig kis gyerekkent ,.es nezzen teged is ,.ne csak a maga elvarasait ,

2012. márc. 14. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Furcsa,én például tisztelem a becsületes , én nem szeretek cigányozni azt mondom romákat. Sőtt néha tisztelem is őket. Szerintem az embert kell nézni, aki ott van. Most azért , mert valaki olyan amilyennek mondjuk hát ez érdekes. Én anyit tudok, hogy a romák a jobbik fajta összetartó emberek, ha kell a szeretteikért a végsőkig kiállnak. De tudok és egyre több a magyarnak nevezettek is akik a családon belül egymást taposva szereznek hasznot.Szóval embere válogatja. Persze az is rosszul esne ha csoportos roma sereg el akarná venni a bcsületesen megdolgozott és vett tárgyamat. De az is ha a magyar feleségem félrelépne. Mert a romáknál és hangsúlyozom , nem igazán van ilyen.
2012. márc. 15. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!