Mit gondoltok arról a férfiról aki emiatt elhagyja a barátnőjét?
1 éves kapcsolat, a lányról kiderül, hogy súlyos beteg (csonttörékeny) és soha nem lehet gyereke. A férfi úgy dönt, hogy mivel ő családot és saját gyerekeket szeretne, nem folytatja a kapcsolatot, ami amúgyis elég viharos volt.
Mit gondoltok erről?
( egyik fél se én vagyok)
Még mindig jobb döntés az,hogy kilép egy amúgy is viharos kapcsolatból,főleg ha családot,gyereket akar.Minthogy sajnálatból mellette maradjon,de minden második nőt lefektessen,és egy idegen nőtől szülessen gyereke..
Ha én lennék a nő,akkor el is engedném magamtól a férfit.Sajnálatból inkább nem kérnék.
Én is erre gondoltam, hogy nem szerette igazán. Viharos, mert a lány elég zűrös életet élt, többször a férfi vitte kórházba mert kétes arcok bántották.
PErsze, szuverén joge eldönteni! Csak kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol. Más is így cselekedne?
Semmit.
A férfinak tervei vannak, amit ezzel a nővel a betegség miatt nem tud megvalósítani. Ráadásul írtad, h egyébként sem volt felhőtlen a kapcsolat. Akkormeg?!
Így legalább nem húzzák egymás idejét. A férfinek lehetősége lesz egy olyan nőt találni, akivel összeillenek és családot is alapíthatnak, míg a nő szintén esélyt kap arra, h boldog párkapcsolata legyen mással.
Hogyha a betegséget titkolta a nő a férfi elől és úgy derült ki , nos az elve nagy szemétség.Mivel akkor a nő sem szerette igazán mert nem volt vele őszinte.A férfinak joga van ahhoz hogy legyen 1 gyereke.1 éves kapcsolatból kilépni meg nem a világ vége.
De egyfelől a nőt is sajnálom hogy nem lehet gyereke meg normális élete.
Nem titkolta.
Köszönöm a válaszokat, azt hittem én gondolom rosszul, hogy nem vetem meg ezért a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!