Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudok egy megcsalásról. A fiú...

Tudok egy megcsalásról. A fiú csalta meg 5 év járás és 3 év együttélés után a barátnőjét egy buliban, a 25 éves fiú egy 16 éves lánnyal. Úgy érzem vmilyen úton-módon el kellene mondanom a fiú barátnőjének. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az ő dolguk meg minden, de lelkiismeret-furdalásom van amiatt, hogy tudok róla, de a fiú nem mondta el neki, pedig ennek már 1 hónapja. Nem is fogja. Úgy érzem el kell mondanom, nagyon sajnálom a lányt, lehet hogy rámenne a kapcsolatuk, de a fiú nem érdemli meg őt, a bizalmát. Mit tennétek a helyemben?
2010. dec. 26. 23:59
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy hallgass.. én viszont a tudtára adnám a csajnak, ha nem is hisz nekem, akkor is körültekintőbb lesz és ezentúl figyelni fog a srácra. Aljas dolog, amit tett.. erre nincs mentség. Ha részeg volt, akkor sem hiszen, hogy ennyi együtt töltött év után egyetlen pillanatra is elfelejtette volna, hogy foglalt: egyszerűen friss húsra vágyott.
2010. dec. 27. 00:03
 2/54 anonim ***** válasza:
98%
Mennyire vagy közeli kapcsolatban a barátnővel?Mert ha sehogy,akkor jobb ha nem mondasz semmit,mert lehet hogy el se hiszi,és még a barátját is rád küldi.
2010. dec. 27. 00:05
 3/54 anonim ***** válasza:
99%
Ha barátnőm lenne a csaj, akkor elmodnanám neki, ha nem, akkor hallgatnék.
2010. dec. 27. 00:06
 4/54 anonim ***** válasza:
94%
Ha elmondod, és ha együtt maradnak némi veszekedés után, akkor számolj azzal, hogy te leszel a hibás, hogy szét akartad őket választani, ha összevesznek akkor is, mert nagy volt a szád. Tapasztalatból mondom, így veszítettem el a legjobb barátnőmet...
2010. dec. 27. 00:08
 5/54 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy úgy közlöm vele, hogy nem tudná meg, hogy én írom. Annak a lánynak a nevében írnám, akivel megcsalta. Nem vagyunk túl közeli kapcsolatban, de házasságra készülnek, könyörgöm! A fiú nem fogja elmondani, és az esküvőre azért tuti meghívnának, nem tudnék elmenni. A lány helyében tudni akarnám, ebből indulok ki. Ja, és nem is védekeztek! Biztos forrásból tudom, így a lánynak be kellett szednie eseményutáni tablettát! Ha vit egy éjszaka alatt minden ismeretség nélkül meg tud b*szni óvszer nélkül!!! jajjj:@
2010. dec. 27. 00:10
 6/54 anonim ***** válasza:
50%
Nem Te voltal az a 16 eves lany es most tobbet akarsz?
2010. dec. 27. 00:11
 7/54 A kérdező kommentje:
Nem! Akkor nem mondanám el valószínűleg. De ha mégis, nem ez a lényeg, de amúgy nem.:) Egyszerűen egy kedves távoli ismerősömmel történt, egy olyan buliban, ahol ott voltam, ő nem tudott eljönni, de a pasija igen, és ennyi a történet. Nem a saját nevemben közölném, írnék a lánynak egy levelet, hogy velem csalta meg a pasija és nagyon sajnálom, de nem tudok ezzel a bűntudattal élni (de nem velem csalta meg csak annak a lánynak a nevében írnám ezt).
2010. dec. 27. 00:15
 8/54 A kérdező kommentje:
De itt nem a szarkavarásról van szó..... emberségről.
2010. dec. 27. 00:15
 9/54 anonim ***** válasza:
88%

jártam már hasonló cipőben. a barátnőmet nyíltan csalta a pasija.

de nem szóltam, mert nem akartam bekavarni. nem is volt baj, mert végül kiderült minden, és így legalább nem én vagyok a bűnbak...

csúnya dolog, de amiről nem tud, az nem fáj! Lehet, h a srác már ezerszer megbánta.

2010. dec. 27. 00:17
 10/54 anonim ***** válasza:
73%
az ilyen levelet semmibe fogja venni, mert ez tűnik a legjobban szarkavarásnak egyébként!!! én tuti nem foglalkoznék ilyen levéllel....
2010. dec. 27. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!