Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a férfiról...

Mit gondoltok arról a férfiról aki emiatt elhagyja a barátnőjét?

Figyelt kérdés

1 éves kapcsolat, a lányról kiderül, hogy súlyos beteg (csonttörékeny) és soha nem lehet gyereke. A férfi úgy dönt, hogy mivel ő családot és saját gyerekeket szeretne, nem folytatja a kapcsolatot, ami amúgyis elég viharos volt.

Mit gondoltok erről?

( egyik fél se én vagyok)

2012. márc. 18. 22:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Mivel írtad, hogy viharos a kapcsolat, zűrös a csaj így megértem. A férfi gyermekekre és normális kapcsolatra vágyik. Teljesen igaza van, hogy így döntött.
2012. márc. 18. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Viharos volt kapcsolat?Akkor nem kellett volna sok idő és úgyis szétmentek volna.
2012. márc. 18. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Jobban kellene ismernem őket és a kapcsolatot ahhoz, hogy érdemben tudjak dönteni... de azt hiszem, ha vkinek a saját gyerek fontosabb, mint az adott partner, akkor biztos, hogy nem élete szerelméről van szó, akkor meg jobb is, hogy most kiderült ez az egész... főleg ha egyébként is viharos volt a kapcsolat. (vagy nagyon sajátgyerek-és sajátcsalád-mániás, ami... nem tudom, sztem beteges egy kicsit... mondjuk én most még nem tervezek gyereket, nem tudom, pár év múlva hogy változnak a vágyaim, de ha ilyen lenne és tényleg szeretném az illetőt, akkor inkább örökbe fogadnék, ha annyira szeretnék gyereket). De jogában áll. Főleg hogy erről, gondolom, a lány is tudott, hogy a srác akar gyereket (főleg ha ennyire csak a saját lenne a jó neki).
2012. márc. 18. 23:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, teljesen más lenne a helyzet emiatt egy házasságból vagy egy 5-6 éves kapcsolatból kilépni.

Én nem tudnám elhagyni emiatt a páromat, de a mi kapcsolatunk nagyon szoros és úgy érzem életre szóló. Sajnálatból nem maradnék senkivel. És ha én lennék az "áldozat" én sem kérnék a sajnálatból.

2012. márc. 19. 07:25
 15/21 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, hogy az örökbefogadás felmerült-e benne, de azt mondta, hogy eszébe sem jutott. Nem ilyen életet szeretne magának, hogy rettegjen, mikor törik össze a felesége. Amit én megértek.

Viharos volt, eleinte a lány erőltette a kapcsolatot, a fiú később beleszeretett, mellette volt amikor kiderült, hogy beteg, de úgy látta jónak, hogy kilép az életéből, mielőtt mind a ketten jobban sérülnek. Csak idő kérdése, hogy a lány állapota romlik.

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!

2012. márc. 19. 07:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

teljesen érthető. több pont miatt is. így meg aztán, hogy együtt van jelen az összes...

1. nem volt harmonikus a kapcsolat. ez önmagában is szakításhoz vezethetett volna egy idő után

2. betegség - az ilyesmit csak az igazán szoros kapcsolatok vészelik át, nem az ilyenek

3. eltérő jövőkép - ez is önmagában szakítóok. persze szörnyű, hiszen a lánynak ez nem döntés kérdése, de a fiúnak még mindig maradt választása. és ha ő családra vágyik, miért adná ezt fel? hát, ha létezik is olyan dolog, ami miatt lemondana róla, az biztos nem egy olyan lány, akivel egyetlen évig se veled, se nélküled kapcsolatban volt..

én semmiben sem hibáztatnám

+ egyáltalán nem biztos (sőt nem is valószínű) hogy, ha nincs betegség, akkor együtt alapítottak volna családot

2012. márc. 19. 10:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha a nő a dolgok ellenére maga mellett akarta volna tartani a férfit, elég önző dolog lenne.

Ha én nem adhatom meg egy férfinak azt amire a legjobban vágyik, egy gyereket, akkor az a minimum hogy elengedem (mert szeretem) hogy olyannal éljen aki megadhatja neki ezt a boldogságot.

2012. márc. 19. 10:48
 18/21 A kérdező kommentje:
A nő nem akarta elengedi, mondván szerinte működött és működni fog a dolog, csak épp a család nem lesz teljes. A mai napig kapcsolatba akar lépni a férfival és a leveleket úgy írja alá, hogy szeretlek meg csók. A szakítás meg már 1 éve megvolt.
2012. márc. 19. 11:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Érthető. Az is elég jó szakítóok lenne, ha a barátnő egyszerűen nem akarna gyereket. Ráadásul ettől függetlenül sem volt tökéletes az a kapcsolat.
2012. márc. 19. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
majd én összejövök a kiscsajjal, én úgysem akarok gyereket :P
2012. márc. 20. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!