Mit gondoltok arról a férfiról aki emiatt elhagyja a barátnőjét?
1 éves kapcsolat, a lányról kiderül, hogy súlyos beteg (csonttörékeny) és soha nem lehet gyereke. A férfi úgy dönt, hogy mivel ő családot és saját gyerekeket szeretne, nem folytatja a kapcsolatot, ami amúgyis elég viharos volt.
Mit gondoltok erről?
( egyik fél se én vagyok)
Nem, teljesen más lenne a helyzet emiatt egy házasságból vagy egy 5-6 éves kapcsolatból kilépni.
Én nem tudnám elhagyni emiatt a páromat, de a mi kapcsolatunk nagyon szoros és úgy érzem életre szóló. Sajnálatból nem maradnék senkivel. És ha én lennék az "áldozat" én sem kérnék a sajnálatból.
Megkérdeztem, hogy az örökbefogadás felmerült-e benne, de azt mondta, hogy eszébe sem jutott. Nem ilyen életet szeretne magának, hogy rettegjen, mikor törik össze a felesége. Amit én megértek.
Viharos volt, eleinte a lány erőltette a kapcsolatot, a fiú később beleszeretett, mellette volt amikor kiderült, hogy beteg, de úgy látta jónak, hogy kilép az életéből, mielőtt mind a ketten jobban sérülnek. Csak idő kérdése, hogy a lány állapota romlik.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
teljesen érthető. több pont miatt is. így meg aztán, hogy együtt van jelen az összes...
1. nem volt harmonikus a kapcsolat. ez önmagában is szakításhoz vezethetett volna egy idő után
2. betegség - az ilyesmit csak az igazán szoros kapcsolatok vészelik át, nem az ilyenek
3. eltérő jövőkép - ez is önmagában szakítóok. persze szörnyű, hiszen a lánynak ez nem döntés kérdése, de a fiúnak még mindig maradt választása. és ha ő családra vágyik, miért adná ezt fel? hát, ha létezik is olyan dolog, ami miatt lemondana róla, az biztos nem egy olyan lány, akivel egyetlen évig se veled, se nélküled kapcsolatban volt..
én semmiben sem hibáztatnám
+ egyáltalán nem biztos (sőt nem is valószínű) hogy, ha nincs betegség, akkor együtt alapítottak volna családot
Ha a nő a dolgok ellenére maga mellett akarta volna tartani a férfit, elég önző dolog lenne.
Ha én nem adhatom meg egy férfinak azt amire a legjobban vágyik, egy gyereket, akkor az a minimum hogy elengedem (mert szeretem) hogy olyannal éljen aki megadhatja neki ezt a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!