Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hisz valaki a joslasban?

Hisz valaki a joslasban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 13:05
 1/10 anonim válasza:
100%
Igen, többen is. Elég sokan megélnek belőle, így gondolom elég sokan hisznek benne.
2013. febr. 22. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van.

De azt még hozzá fűzném, hogy akik a jóslásból élnek meg azok nem hisznek benne. Tudják ők maguk, hogy mennyi marhaságot hordanak össze.

2013. febr. 22. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:
szerintem valami csak van benne mert eleg sokan hisznek benne!
2013. febr. 23. 11:13
 4/10 anonim válasza:
Lehet le leszek hurrogva,én sem hittem benne,sőt....nekem egy barátnőm jósol,így nekem sokszor már sokszor vetett kártyát,mindig csak brahibol rakattam ki vele,de már 3olyan dolgot mondott meg előre amit nem tudhatott!Mert hiába tud rólam mindent ezek olyan dolgok voltak amik nem velem kapcsolatosak!Így ha nem is eszerint élem az életem,mert ennyire nem lettem elvakult,de kénytelen lettem hinni benn,legalábbis annyira,hogy van benne valami!
2013. febr. 23. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem jósoltak már . Sajnos sok a csaló , volt aki átvert kevés kis pénzzel , de az ilyen internetes volt . Aki viszont személyesen jósolt , több olyan dolgot mondott a jövőmről ami megtörtént . Pl. exemnek megmondta hogy mikor lesz egy csaj az életében , de nem lesz nagy szám a dolog,nem fog sokáig tartani,hát így is lett.stbstb....
2013. febr. 23. 22:28
 6/10 anonim válasza:
Persze, ilyen általános baromságokat még egy ilyen begyöpösödött jós is eltalálhat véletlenül, egyszer az életében.
2013. febr. 24. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Amiket jósolt nekem,az nem véletlen volt.... nem is ismert,és a múltamról is beszélt.... a jövővel kapcsolatban nem annyit talált el hogy jövőhéten ,vagy tavasszal,hanem részletesebben.... de aki nem hisz ebben,olyannal nem fogok veszekedni,valószínűleg neki még nem volt saját tapasztalata e téren....csak okoskodni tud a hozzá nem értésével.
2013. febr. 24. 13:10
 8/10 anonim válasza:

Oké, ez hosszú lesz, de ezt a TÉNYT muszáj ilyen birkákkal megosztani:

A jósok ugyanolyan munkavállaló emberek, mint bárki más, üzletember, irodai dolgozó, vagy más. Ennek tükrében szerződést kell kötniük. És itt jön az a pont, ami minden jóssal kötött szerződésben szerepel - "A jós nem vállalhat felelősséget mindazon károkból, amelyek abból származnak, hogy az ügyfél a HIBÁS UTASÍTÁST követi." !!!

Ha nem értetted volna meg esetleg, ez arról szól, hogy te elmész a jóshoz, kérsz tőle tanácsot. Ő bead valami kamu dolgot, hogy csináld meg - ha te megcsinálod és ebből károd származik, nem vonhatod felelősségre. Íme a bizonyíték, hogy jóslás nem létezik.

Khmkhm, ki is a hozzá nem értő...?

2013. febr. 24. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
én nem a szerzőséses jósokra gondoltam.nem a tv-ben lévőkre.azok nyilvánvaló hogy kamuznak,sajnos kevés az igazi jósnő,de van.....aki nem hiszi,menjen el többhöz,és talán valahol meg fog lepődni....addig amíg nem mond neki olyat,addig úgysem....
2013. márc. 1. 20:38
 10/10 anonim válasza:
Most megint azt írod, mint előtte, hogy látogassam sorra a jósokat és majd talán 200ból 1 jós fog olyat mondani, aminek van köze a valósághoz. Ennyi erővel azt mondom Neked, hogy a feltámadás köve létezik és ha te azt mondod, hogy csak mese, én azt válaszolom, hogy 'Bizonyítsd be, hogy nem létezik!'. És a világ összes kövét, kavicsát meg kellene vizsgálnod, hogy bebizonyítsd.
2013. márc. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!